10 ani de Catena Racing Team la Macin Mountain Fun 2024

Macin Mountain Fun 2024, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului.
Traseele de o frumusete pitoreasca iti ofera posibilitatea sa descoperi aceasta zona deosebita a Dobrogei.

Dar, startul la Macin Mountain Fun este o adevarata provocare si o mare sarbatoare.

La Multi Ani, Catena Racing Team!!!

10 ani de prietenie
10 ani de miscare
10 ani de provocari
10 ani de limite depasite
10 ani de poveste


Deschide videoclipul

Ciclisti de toate varstele si iubitori ai cros-ului de pretutindeni au luat cu asalt padurile, vaile si muntii Dobrogei intr-un maraton de exceptie. In tot acest timp, ne-am umplut de adrenalina. Am impins cu toti watii. S-a intins lantul. Sau am alergat cu zambetul pe buze, impreuna!

La Multi Ani, Catena Racing Team!!!! <3 Dorim sa felicitam toti colegii care s-au bucurat impreuna cu noi la aceasta competitie draga sufletului nostru!!! De asemenea, dorim din inima, s-o felicitam pe Alina Buda, pentru locul II obtinut la Semimaraton!!! Atat de frumoasa si colorata este echipa CATENA RACING TEAM 😊

Remember: Catena Racing Team este o echipa polisportiva formata exclusiv din angajati si colaboratori ai firmelor Fildas, Catena si Tonica Group, cu totii pasionati de sport si de miscare in aer liber. In cei 10 ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: cu medalii de aur, argint si bronz, cu premii si trofee in campionatele corporatiste de fotbal si tenis de masa. In plus, pe langa competitiile la care participa, Catena Racing Team a initiat si organizat propriile campionate nationale de fotbal masculin si handbal feminin.

VEZI GALERIA