8 ani Catena Racing Team la Macin Mountain Fun 2022

  • 8 ani CatenaRacingTeam la Macin Mountain Fun 2022

Macin Mountain Fun 2022, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului.
Trasee de o frumusete pitoreasca am intalnit aici.

Foarte important pentru noi este ca acum 8 ani, aici, in acest peisaj de poveste a muntilor Macin, a avut loc prima participare a echipei Catena Racing Team la o competitie. De aceea Macin Mountain Fun ne este foarte drag si cu mare bucurie-n suflete revenim sa ne deconectam.

Cum a pornit si mai ales cine este in spatele aceste-i povesti, aflam din materialul prezentat! Dorim sa va prezentam colegii fondatori care pun sufletul la bataie pentru noi, colegii participanti.

De asemenea trebuie sa-i felicitam din toate inimile noastre pe toti participantii pentru curaj, pe membrii Catena Racing Team pentru determinare si mai ales pentru zambetele oferite.

Deschide videoclipul

Remember: Catena Racing Team este o echipa polisportiva formata exclusiv din angajati si colaboratori ai firmelor Fildas, Catena si Tonica Group, cu totii pasionati de sport si de miscare in aer liber. In cei 8 ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 368 de podiumuri, cu medalii de aur, argint si bronz, cu premii si trofee in campionatele corporatiste de fotbal si tenis de masa. In plus, pe langa competitiile intercluburi la care participa (si castiga!), Catena Racing Team a initiat si organizat propriile campionate nationale de fotbal si handbal feminin. Atat de frumoasa si colorata este echipa CATENA RACING TEAM <3

Sportul schimba vieti!
#CatenaRacingTeam, povestea merge mai departe

CTR_Macin_2048px-410 CTR_Macin_2048px-435 CTR_Macin_2048px-384 CTR_Macin_2048px-300

VEZI GALERIA