9 ani Catena Racing Team la Macin Mountain Fun – Greci – 2023

Macin Mountain Fun 2023, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului.

Muntii Macinului au o deosebita importanta intre muntii tarii, fiind cei mai vechi munti din Romania
Traseele iti ofera posibilitatea sa descoperi aceasta zona deosebita a Dobrogei.
Muntii Macin merita cunoscuti mai bine, deoarece ascund niste peisaje de poveste.


Deschide videoclipul

Ciclisti de toate varstele si iubitori ai cros-ului de pretutindeni au luat cu asalt padurile, vaile si muntii Dobrogei intr-un maraton de exceptie, startul fiind dat in apropierea localitatii Greci, din judetul Tulcea (zona Pietrele Mari).
Odata cu deja traditionalul concurs de ciclism montan Macin XC, a avut loc si renumitul Macin Cross (13 km).

Dar aceasta competitie mai are are o importanta deosebita, deoarece aici, acum 9 ani, in acest loc minunat, a luat nastere echipa Catena Racing Team!!!

La Multi Ani, Catena Racing Team!!!! <3 Dorim sa felicitam toti colegii care s-au bucurat impreuna cu noi la aceasta competitie draga sufletului nostru!!! De asemenea, dorim din inima, s-o felicitam pe Katalin Tanko, pentru locul III obtinut la Cros!!! Atat de frumoasa si colorata este echipa CATENA RACING TEAM 😊 Remember: Catena Racing Team este o echipa polisportiva formata exclusiv din angajati si colaboratori ai firmelor Fildas, Catena si Tonica Group, cu totii pasionati de sport si de miscare in aer liber. In cei 9 ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 400 de podiumuri, cu medalii de aur, argint si bronz, cu premii si trofee in campionatele corporatiste de fotbal si tenis de masa. In plus, pe langa competitiile la care participa, Catena Racing Team a initiat si organizat propriile campionate nationale de fotbal masculin si handbal feminin.

VEZI GALERIA