Noi succese pentru Catena Racing Team la Ziua B

  • Noi succese pentru Catena Racing Team la Ziua B

2 medalii de aur, 1 medalie de argint, 2 medalii de bronz si zeci de reprezentanti Catena Racing Team care au trecut linia de sosire a primului maraton ciclist din calendarul Riders Club ajuns la cea de-a IV-a editie! Acestea au fost cifrele succesului adus pentru culorile deja celebrului club sportiv cu ocazia unui nou week-end de vis pentru aceia care au pedalat la Cernica alaturi de cei peste 1000 de concurenti participanti la cursa din Padurea Cernica – Pantelimon!

Merita felicitari cu totii, dar mai ales performerii:
– Lacramioara Pacurar (Bucuresti): Loc I – traseu Standard (38 km), 40 – 49 ani
– Alexandru Tudosescu (Bucuresti): Loc I – traseu Standard (38 km), 20 – 29 ani
– Ana Maria Micu (Constanta): Loc II – traseu Standard (38 km), 30 – 39 ani
– Alina Otobicu (Pitesti): Loc III – traseu Standard (38 km), 20 – 29 ani
– Dragos Ionescu (Ploiesti): Loc III – traseu Scurt in clasamentul General (19 km)

Peste 3.500 de de persoane, concurenti mici si mari impreuna cu sustinatorii lor au facut miscare in natura la Ziua B si Race to nature Trail&Family Run cu ocazia unui weekend plin de sport, soare si distractie. Padurea Cernica – Pantelimon a fost luata cu asalt de mii de oameni dornici sa se bucure de aer curat, de miscare si distractie in aer liber si de ore bune de relaxare, mai ales ca vremea a fost deosebit de frumoasa.

Derulat pe un traseu deosebit de pitoresc pregatit special de Razvan Juganaru si echipa MPG, un traseu care a urmat malurile lacului Cernica si a fost crestat prin mijlocul padurii Cernica-Pantelimon, concursul de ciclism Ziua B a fost primul maraton din calendarul Riders Club. A adunat la prima sa editie sute de rideri, alaturi de membrii Catena Racing Team nerabdatori sa pedaleze pe traseele superbe desenate pe malul lacului si prin padurea Cernica Pantelimon. Vremea frumoasa si traseul pitoresc au facut deliciul ciclistilor care, indiferent de nivel, s-au bucurat de ocazia de a pedala la primul maraton mountain bike marca Riders Club. A fost o competitie apriga intre ciclistii de la nivelul 1, care s-au luptat aproape toata cursa pentru podium. Primii trei sositi de pe traseul Standard, cu lungimea de 38 de kilometri, au fost elitele Attila Madaras, Alexandru Stancu si Attila Malnasi, membri ai echipei BikeXpert. Cea mai populara categorie de concurs a fost cea dedicata familiei, unde au participat sute de copiii, insotiti de mamici si tatici, pe traseul de 19 kilometri dedicat lor, dar si incepatorilor dornici sa cutreiere potecile Extreme Park Cernica si sa faca miscare.

Deschide videoclipul

A doua zi a fost randul alergatorilor sa umple de strigate padurea Cernica, la crosul Race to nature Trail&Family Run, si la cursele de copii Kids Races Runfest by Ion Tiriac Foundation. Crosul (10,5 km)  s-a bucurat de sustinerea a numerosi ambasadori si promotori, prezenti la start alaturi de toti iubitorii de miscare: Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, Zsolt Gyongyossy, antrenor emerit, Horatiu Dumitrescu, fost sportiv de performanta si antrenor la World Class Atlantis, Calin Novacescu, antrenor de Taekwondo, Fitness si Culturism, si alergatorii de semimaraton si maraton Stelian Larga si Sorin Chineata. Cea mai rapida alergatoare la cursa de 6 kilometri a fost celebra atleta Gabriela Szabo, in timp ce pe locul I la categoria sa s-a clasat antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy.

Echipa MPG pregateste deja alte doua evenimente: pe 7 mai, Gabriela Szabo RUNFEST, un concurs de alergare cu participare gratuita care se va desfasura la Bistrita si La Broaste, o competitie de ciclism foarte populara, care va avea loc pe 28 mai, in padurea Caldarusani.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros

DSC09429 DSC09424 DSC09366 4.1

VEZI GALERIA