Campionatul de Handbal Feminin „Prinde aripi” Catena Racing Team, editia a 8-a, Cheile Gradistei, 2022

10 echipe de handbal feminin din Bucuresti si din țara (Brasov, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Zona Sud) s-au aliniat la startul celei de-a VIII-a editii a Campionatului intern de Handbal Feminin „Prinde aripi” al Catena Racing Team, care a avut loc la Cheile Gradistei, în perioada 28 – 30 octombrie.


Deschide videoclipul

Toate cele 10 echipe, formate din membre ale Catena Racing Team, erau motivate sa câstige o competitie pe cât de frumoasa, pe atât de disputata, dar mai ales sa se bucure de atmosfera, de revedere si de spiritul sportiv care a dominat toate meciurile disputate atât în Liga I, cât si în Liga a II-a.

În Liga I, finala mica s-a desfaşurat între reprezentativele Bucurestiului si Galatiului, scor 5 – 3, iar marea finala între Constanta şi Pitesti, scor 14 – 4.

Finala din Liga a II-a s-a disputat între echipele din Ploiesti si Timisoara, câstigata de reprezentativa Ploiestiului, cu 5 la 3.

Iata care a fost clasamentul editiei a VIII-a a Campionatului de Handbal Feminin „Prinde aripi” – Catena Racing Team: locul I – Constanta, locul II – Pitesti si locul III – Bucuresti.

Mariana Filip, componenta a echipei din Constanta, a fost desemnata MVP-ul competitiei, iar Diana Popescu, tot din Constanta, cel mai bun portar al turneului. Câstigatoarea Ligii a II-a a fost echipa din Ploiesti.

La competitie au fost prezenti Alina Marinescu, Director General Catena, Alexandru Vlad, Vicepresedinte Fildas-Catena Grup, Daniel Marin, Presedinte Catena Racing Team si Director Financiar Fildas-Catena Grup, Dragos Mihai, Director General Fildas Trading, Ovidiu Gorcea, Vicepresedinte Catena Racing Team si Economist Financiar – Departament Credit Control Fildas-Catena Grup, si Daniel Ionita, Secretar General Catena Racing Team şi Manager Suport IT.

Catena Racing Team a luat fiinta cu 8 ani în urma si, de-atunci, membrii sai au urcat pe podiumul competitiilor corporatiste de aproape 400 de ori (120 medalii de aur si trofee de campioni, 142 medalii de argint si 123 medalii de bronz), conferind astfel clubului statutul de „Cel mai important club polisportiv al unei companii private” (exclusive cu capital românesc) din România!

Felicitari tuturor componentelor si staff-urilor echipelor de handbal feminin Catena Racing Team pentru rezultatele obtinute, pentru efortul si daruirea dovedite cu ocazia fiecarui meci disputat!

CATENA SUSTINE CAMPIONII!

7 DSC03651 DSC03484 DSC03764

VEZI GALERIA