Campioni. Campioni. Campioni!!!

  • campioni

Catena Racing Team campioana editiei a III-a a Campionatului de Tenis de Masa Corporatist 2017

Tenisul de masa… o ambitie de a intra in competitie cu tine insuti, de a cunoaste jocul pe dinauntru, de a stapani toate manevrele si miscarile jocului si de a le aplica in competitie cu altii.

Da, da… Luni, 29 mai 2017, a avut loc finala mare a Campionatului de Tenis de Masa, finala disputata intre Catena Racing Team si Vodafone.
A fost un spectacol, un spectacol plin cu emotii, cu partide solicitante, un spectacol in care mingea, personajul principal, a fost jucata de parca ar fi fost ultima. Si nu in ultimul rand, un spectacol cu happy end, scorul final fiind:

Catena Racing Team – Vodafone: 5 – 2

Deschide videoclipul
Cat despre suporteri?!… sunt convinsa ca a fost un spectacol care i-a tinut captivi pana la final. Intoarceri de scor, tensiune, emotii, zambete, sustinere, limbaj sportiv… toate aceste ingrediente au facut sa traim fiecare clipa la intensitate maxima.

Este un joc sportiv practicat la toate varstele, care presupune o mare viteza de reactie si de executie, rezistenta psihica si o buna pregatire fizica a celor care-l practica. Iar baietii nostri au fost de-o eleganta greu de explicat in cuvinte.
Felicitari din tot sufletul! Sunteti cu totii magigi, 4 magicieni ai tenisului de masa!

Multumim: Liviu Dasoveanu, Mihai Angelescu, Valentin Chelu si Gabriel Zamfirescu
#CRT povesteamergemaideparte

DSC05001 DSC05020  DSC05027 DSC04723

VEZI GALERIA