Catena Racing Team, Champion for the Cure la Happy Run 2016!

  • Catena Racing Team, Champion for the Cure la Happy Run 2016!

Fundatia Renasterea a organizat pe 4 iunie in parcul Herastrau cea de-a doua editie a Happy Run – Race for the Cure Romania, cea mai renumita cursa dedicata preventiei cancerului de san din lume. La acest eveniment de renume mondial, alaturi de cei 2500 de participant (peste 120 au fost reprezentanti Catena Racing Team!) s-au aflat numeroase personalitati din toate domeniile de activitate, sustinatoare ale activitatilor fundatiei: membrele Board-ului Fundatiei Renasterea Mihaela Geoana (Presedinte), Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Andreea Esca (Ambasador Renasterea), Gabriela Szabo, Gabriel Coveseanu, IulianaTudor, Oana Cuzino, Sonia Argint Ionescu s.a.
In cadrul festivitatii de premire a fost lansata Campania de SMS 8838 – 2 euro prin care se strang fonduri pentru programul Vieti Impletite, destinat producerii de peruci naturale pentru femei si copii aflati in tratament oncologic.

 

Catena Racing Team pentru a doua oara consecutiv Champion for the Cure la Happy Run! – Race for the Cure 2016!

Evenimentul s-a desfasurat sub Patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti, cu sustinerea oficiala a Administratiei Prezidentiale. Alti sustinatori ai evenimentului au fost Ministerul de Externe, Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Ministerul  Tineretului si Sportului,  Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania si Asociatia Bucharest Running Club.

Atmosfera a fost vesela chiar din primele momente si a inceput cu programul de incalzire sustinut de trainerul Per Markussen (Worldclass) si de copiii de la Liceul Lauder – Reut, urmat de recitalurile sustinute de Michel Kotcha si Tomy Weissbuch finalisti Vocea Romaniei 2015.

Castigatorii primelor trei locuri la cele patru categorii: Invingatoare, Copii, Femei si Barbati au fost premiati cu diploma si cupa Race for the Cure, dar si cu numeroase premii. Trofeul pentru Cea mai inimoasa echipa a revenit Catena Racing Team.

La eveniment au participat si Ambasadorul Italiei E.S. Diego Brasioli, Patron al evenimentului, Ambasadorii SUA – E.S. Hans Klemm, Croatiei – E.S.  Vidis Davor, Lituaniei  – ES  Pocius Arvydassi, Olandei – E.S. Stela Ronner Grubacic, la care s-au alaturat Adrian Curaj – Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Dr.Diana Loreta Paun – Consilier de Stat in Departamentul Sanatate Publica, Corina Pop – secretar de stat Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice s.a..


Deschide videoclipul

 

Race for the Cure…
…este un prilej prin care Fundatia Renasterea informeaza femeile despre importanta preventiei cancerului, fiind totodata un prilej de sarbatorire a invingatoarelor in lupta cu cancerul.

Race for the Cure este o sarbatoare a Invingatoarelor in lupta impotriva cancerului si un prilej de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul sunt reteta propriei noastre sanatati. Pe de alta parte, strangerea de fonduri si implicarea celor care au invins in lupta cu boala sunt pentru organizatia noastra obiective importante si mijloace prin care sustinem continuarea proiectelor noasre. Multumesc tuturor participantilor pt participare si pentru momentul emotionant in care am donat, cu totii, prin sms la 8838. Impreuna suntem puternici, informati si sanatosi – afirma Mihaela Geoana, presedinta Fundatiei Renasterea.

Cursa, structurata pe trei categorii (5 km alergare, Fitness Walk 5 km, Fun Walk 1 km) a avut urmatoarul traseu: Parcul Herastrau / Pta Charles de Gaulle, Bd. Maresal Prezan, Sos. Kiseleff, Pta Victoriei, Bd. Aviatorilor.

Fondurile stranse in cadrul acestui eveniment vor fi folosite pentru:

– a acoperi costul de manopera pentru perucile din par natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice;
– sustinerea psihologica pentru paciente;
– campanii de informare asupra importantei preventiei si a depistarii precoce a cancerului de san.
– sustinerea Fundatiei Renasterea
– oferirea de investigatii medicale gratuite

Catena a fost si in acest an sponsor ai acestui eveniment, iar SensoTV si Tonica, Parteneri Media.

_RIS0757  _RIS0518 _RIS1053 _RIS1025

VEZI GALERIA