Catena Racing Team, cu zambete inainte la Baneasa Forest Run

  • Catena Racing Team, cu zambete inainte la Baneasa Forest Run

Baneasa Forest Run, prima cursa de alergare in padure https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png
A fost despre alergare. Si despre bucurie! Despre natura, despre oameni frumosi. Baneasa Forest Run cel mai mare eveniment de alergare din padurea Baneasa!
Iar Catena Racing team nu putea lipsi sub nicio forma de la un astfel de eveniment, pentru ca noi rezonam in totalitate cu toate acestea https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png
Editia de primavara este despre bucuria de a alerga prin padure in natura care se trezeste la viata, printre peisaje incantatoare si verdele crud oferit de primavara, intr-o atmosfera prietenoasa.
Si pentru ca ne suntem HAPPY HAPPY – JOY JOY, ne-am intors acasa si cu premii:
Constanta Gherasim locul 2, cursa CROSS 11 km!!!
Esti un fenomen aparte, Tantica noastra draga!!! Felicitaaaari!!!
Baneasa Forest Run este o experienta memorabila, o alergare in mijlocul naturii din oras. Un eveniment cu o atmosfera prietenoasa, prilej de socializare cu alti alergatori si de bucurie pentru un rezultat bun sau pur si simplu pentru placerea de a alerga.
#CatenaRacingTeamPovesteaMergeMaiDeparte❤❤❤

_CRI8941 _CRI8686 _CRI8638 _CRI8654

VEZI GALERIA