CATENA RACING TEAM este mandra de campionul Paul Georgescu

  • CATENA RACING TEAM este mandra de campionul Paul Georgescu

Ca sa intelegeti ce se intampla cand un om, un sportiv, nu vrea sa se lase de competitii, desi pana acum a atins varfuri de performanta (a trecut inot Canalul Manecii, stabilind un record romanesc, nu mai departe de anul trecut), atunci cititi asta: In acest an, pe 6 august 2017 drumul spre succes a continuat… Unde? La Zurich (Elvetia). Ce? Regina Maratoanelor Acvatice. In trecut era considerat testul de admitere pentru traversarea Canalului Manecii. Cati Km? 26. Cum se numeste cursa? Maratonul lacului Zurich SRI CHINMOY MARATHON-SCHWIMMEN.

Paul Georgescu, membru de onoare al clubului Catena Racing Team, a participat la aceasta noua provocare sportiva. A fost unul dintre cei 15 concurenti care au participat la  categoria „fara costum de neopren”. Si a facut-o, ca intotdeauna, exemplar. Cu abnegatie si munca. Ii place sa inoate, sa se daruiasca apei, iar ea sa devina cea mai buna prietena a lui in timpul competitiei. Da, au o relatie foarte frumoasa si se inteleg cum multi si-ar dori s-o faca! Dar intr-adevar, in spatele acestei prietenii exista foarte multa munca!

A condus cursa cap coada, chiar daca in ziua respectiva a avut parte de o vreme jucausa: „de la inorat la ploaie, de la vant cu valuri la cateva reprize de soare.” Nu, nu l-a interesat! Scopul lui era altul. Acela de a fi in top 3. Dar, cumva, si el a fost surprins de … el insusi.

Tactica impusa de antrenorul Matei Giurcaneanu a fost de „sa plec intr-un ritm usor si sa termin in forta.” „Pe la jumatatea cursei se apropiase un britanic la vreo 200m. Au inceput valurile si dupa vreo 2 km a disparut. Nu a mai fost nevoie sa fortez. Un mare aport la aceasta victorie l-au avut Iulian Zamfir, prietenul meu, Eugen Georgescu, tatal meu si bineinteles Matei. Sunt cei care ma ghidau din caiac.”

Paul a iesit primul din apa dupa 7 ore si 11 minute de efort continuu. A cucerit Elvetia, obtinand locul fruntas, locul mult visat. Va dati seama?

Ne mandrim din plin cu el pentru ca este o forta, o ambitie, un model de „daca-ti doresti ceva cu adevarat lupta si vei obtine!”Si este parte a CATENA RACING TEAM.

Urmatorea provocare a lui Paul Georgescu este finala Oceanman ce va avea loc in luna octombrie, in Spania.
Va fi bine, pentru ca asa si-a propus. Iar cand Paul isi propune ceva… reuseste! CATENA RACING TEAM sustine campionii!

3 7 5 6

VEZI GALERIA