Catena Racing Team la Color Run Hero Tour 2018!

  • Catena Racing Team la Color Run Hero Tour 2018!

Catena Racing Team, cel mai mare club sportiv al unei companii private din Romania, nu putea rata nici anul acesta cursa fantastica The Color Run. Cea de-a cincea editie aniversara 2018 a purtat numele de The Color Run Hero Tour. Sarbatorind eroul ascuns in fiecare persoana, The Color Run ii stimuleaza pe alergatori sa-si puna energia in slujba unei cauze si sa-si depaseasca limitele personale.

Cinci kilometri de alergare in haine albe ce se transforma la final intr-un curcubeu de culori , inseamna si sprijinirea unei cauze umanitare. Greu de rezistat la un asemenea challenge!

In perioada aprilie 2014 – iulie 2017, The Color Run Romania a sustinut proiectul Grow, desfasurat de Scoala de Valori si AIESEC, ajutandu-i pe tineri sa isi descopere valorile si sa-si croiasca drumul in viata. Cauza catre care va fi donat un procent din taxa de inscriere de anul acesta, va fi anuntata in curand de organizatori.

Deschide videoclipul
Run! The Color Run!

Ceea ce ramane dupa fiecare eveniment, pe langa mii de fotografii si clipuri postate de alergatorii fericiti pe retelele de socializare, pe langa tone de pudra colorata, zambete si rasete, endorfine adunate pe parcursul celor 5 kilometri, distractie si petreceri la finalul cursei, este si multumirea personala ca pentru doua zile, parca lumea a fost mai colorata si mai fericita. Nu degeaba e numita Happiest 5k on the Planet. O cursa euforica, necronometrata, fara invingatori si invinsi, care iti aduce la fiecare kilometru multa culoare si bucurie. Se stie cat de sanatoasa este miscarea, ce bine ne simtim dupa ce alergam, ce beneficii extraordinare ofera corpului si mintii noastre. Nu degeaba traim sub dictonul “minte sanatoasa in corp sanatos”. Nu toti, desigur, dar viata ne imbie mereu cu noi si noi idei extraordinare.

Color Run poate fi o alegere pentru a celebra sanatatea, bucuria si viata. Cat despre fericire, chiar daca e relativa, sau nu dureaza, simpla ei amintire ne poate face fericiti din nou chiar si peste ani. Asa ca, la anul, luati-va picioarele la spinare , cel mai alb tricou din garderoba si propuneti-va sa alergati spre fericire! Chiar si un kilometru sau doi de alergare va vor colora nu doar hainele ci si aminitirile. Si cum suntem ceea ce gandim, poate la urmatoarea cursa, veti fi mai in forma si veti alerga toti cei 5 kilometri.

In fond, nu finalul este cel care ne face fericiti, ci drumul pana acolo. Run! Color Run!

19 18 22 14

VEZI GALERIA