Catena Racing Team la HOPE RUN for Charity, 2022

  • Catena Racing Team la HOPE RUN for Charity, 2022

HOPE RUN este un eveniment de alergare caritabila, organizat de Corpul National al Politistilor, ce are ca scop sprijinirea politistilor din toata tara care se afla in situatii dificile, din dorinta de a-i ajuta sau a le salva viata.

Ne-am bucurat ca am avut ocazia sa facem fapte bune impreuna, sa fim uniti, si ne-am bucurat si de o zi de duminica frumoasa impreuna!

Am fost pe 22 mai 2022 in Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle, impreuna cu cei mici, colegi, prieteni, familia. Ne-am bucurat de o experienta unica care a imbinat viata in uniforma cu activitati recreative pentru toti vizitatorii.

O surpriza foarte frumoasa a fost prezenta Fanfarei Jandarmeriei pe traseul HOPE RUN for Charity! Pur si simplu ne-a incarcat cu multa energie colorata.

Traseele au fost:

Cursa 7Km: Start Parc Regele Mihai I – Piata Charles de Gaulle – dreapta Bd. Constantin Prezan – Arcul de Triumf – dreapta Bd. Kiseleff Piata Presei – retur Beraria H – Arcul de Triumf – Piata Victoriei – retur Bd. Kiseleff – dreapta Bd. Constantin Prezan – stanga Parcul Regele Mihai I – Sosire

Cursa 1.5Km: Start Parc Regele Mihai I – Piata Charles de Gaulle – dreapta Bd. Constantin Prezan – Arcul de Triumf – retur Bd. Constantin Prezan – stanga Parcul Regele Mihai I – Sosire

Experienta a fost minunata si da, Politia Romana sa stii ca venim si la urmatoarea editie! 🙂
36 18 7 16

VEZI GALERIA