Catena Racing Team la OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON

  • Catena Racing Team la OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON

A 6-a editie a OMV Petrom Semimaraton Bucuresti.

Pentru noi este mai mult decat o competitie de alergare, este o sarbatoare… O atmosfera extraordinara care a inceput din Parcul Izvor si care s-a incheiat in Piata Constitutiei.
O bucurie pe lungimea celor 10 km sau a celor 21 km… Pur si simplu o bucurie in echipa Catena Racing Team!

Alaturi de alergatorii amatori si profesionisti, membrii Catena Racing Team au luat startul la curse. Am reusit incet, incet sa descoperim ca ne place sa alergam, din ce in ce mai mult. Am mai descoperit ca ne plac cursele organizate, mai ales daca participa si prietenii, pentru ca noi am ajuns sa fim mai mult decat colegi.

Oamenii in jur vorbesc si rad, e o galagie colosala… dar minunata. Oamenii sunt extraordinari.
A fost cald, iar soarele stralucea triumfator in fata noastra. Norocosii au avut ochelarii de soare.
Pe margini erau sustinatori si curiosi de toate varstele, iar noi am continuat sa zambim. Pur si simplu ne simteam minunat.

Deschide videoclipul
Cat despre momentele cand in multime distingeam un om cunoscut, un zambet care este numai pentru noi… Acele momente au creat o senzatie foarte greu de exprimat in cuvinte.
Pe traseu era o formatie care canta muzica live si care facea atmosfera foarte placuta. In ciuda oboselii, acordurile muzicale nu puteau sa nu ne faca sa zambim si sa ne impinga de la spate.
Chiar si Casa Poporului a parut in ziua cursei mai prietenoasa… poate doar pentru ca stiam ca pe masura ce o vadeam din ce in ce mai mare inseamna ca finish-ul este mai aproape 🙂

Pentru toti a fost o experienta interesanta… si toata lumea abia asteapta sa repete figura.
Ne place sa alergam, sa ne provocam, sa vrem mai mult… ne place sa traim sanatos si frumos! Merita din plin!
Nu ezitati sa participati la concursuri. Nu este vorba despre podium ci despre oameni frumosi, vibratii pozitive si sentimentul de incredere de la final.

#CRTpovesteamergemaideparte

Realizator: Oana Georgescu
Reporter: Ioana Bercaru
Text: Ioana Bercaru
Foto: Cris Ardelean

_RIS5049  _RIS5014 _RIS4985 _RIS4754

VEZI GALERIA