Catena Racing Team la Semimaratonul Brasov Intersport 2018

  • Catena Racing Team la Semimaratonul Brasov Intersport 2018

Tocmai s-a incheiat un weekend minunat! Doamne, ce weekend!!!
S-o luam cu inceputul…
Sambata 31 martie 2018 a avut loc, la Brasov, Semimaratonul Intersport. O competitie superba care s-a desfasurat atat pe potecile orasului de la poalele Tampei, cat si pe munte, in padure.
Vremea a tinut cu noi, atmosfera a fost de vis.
Multi, foarte multi sportivi s-au aliniat la startul din acest an, alergatorii intrecandu-se la cele doua probe din concurs: cea de cros si respectiv semimaraton, traseele ambelor imbinand portiuni de asfalt, drum forestier si poteci montane in proximitatea unor obiectivele turistice emblamatice pentru aceasta zona a orasului precum Biserica Sf.Nicolae si Prima Scoala Romaneasca, Pietrele lui Solomon, Poiana Brasov. Cei care au participat la cursele din acest an au fost intampinati cu aplauze si urale de voluntarii de pe traseu si incurajati sa tina ritmul alergarii de tobosari, percutionisti si chitaristi care au crescut mult buna dispozitia de pe traseu.

Deschide videoclipul
Stiti cum au fost cei 10km sau cei 21 km? Dementiali!!! In Poiana ne-am si distrat pe o panta cu putina zapada iar pe coborare a fost mai lejer. O placere sa alergam cu oamenii veseli!
Si nu, Catena Racing Team nu a plecat cu mana goala:
CONSTANTA Gherasim a luat locul III la semimaraton, categoria de varsta!
Este o putere si un mare exemplu!
Felicitaaaaaaaari tuturor participantiilor! Felicitari, cu miile!
Doamne, ce weekend minunat! Asta inseamna sa fii parte CATENA RACING TEAM! Asta inseamna sa te bucuri de lucrurile mici, dar care cantaresc enorm!
#CatenaRacingTeamPovesteaMergeMaiDeparte

40 38 37 35

VEZI GALERIA