Catena Racing Team pe cele mai spectaculoase trasee: Marathon MTB BICAZ

  • Catena Racing Team pe cele mai spectaculoase trasee: Marathon MTB BICAZ

Ca un legamant de fratie intre Moldova si Ardeal, Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas reprezinta una din cele mai frumoase zone din Romania. Cu poteci salbatice, neconventionale si provocatoare, aria reprezinta locul perfect pentru maratonul MTB Bicaz, ajuns in 2017 la editia a 7-a.

Fie ca este practicat la nivel de amator sau profesionist, sportul pe doua roti ocupa un loc de frunte printre variantele de petrecere a timpului liber. Oferta de trasee este una generoasa, iar peisajele ce pot fi admirate in timpul unei plimbari sau a unei competitii sunt superbe.

Asa s-a intamplat si la Marathon MTB Bicaz cu membrii Catena Racing Team. Desi vremea s-a suparat la un moment dat, oferind o ploaie torentiala, ei bine zambetele verzi au convins-o sa-si revina, aducand soarele.

Astfel, cu mic, cu mare, indiferent de nivelul competitonal, toti pasionatii de drumetiile montane cu bicicleta si-au putut alege un traseu pe masura pregatirilor fizice si tehnice la Marathon MTB Bicaz.
Repet, peisajele de pe traseu sunt unice si, fie ca ne-au dus spre frumoasa vale a Tarcaului, fie spre Cheile Bicazului prin Bicajel si Damuc, fie pe vechile drumuri ale plutasilor care se intorceau pe jos, toate ne-au oferit senzatii deosebite si aventuri de neuitat… chiar si jucausa vreme! 😉


Deschide videoclipul

Si, pentru ca ne place sa fim printre primii, dorim sa-i felicitam din toata inima pe urmatorii colegi:

Silviu Bercea – locul I, categorie;
Daniela Udrea – locul I, categorie;
Simona Dumitrescu – locul III, categorie;
Lacramioara Pacurar – locul IV, categorie;
Ramona Pase – locul V, categorie;

Felicitari dragii nostri, felicitari pentru ambitie, curaj, putere!
#CatenaRacingTeamPovesteaMergeMaiDeparte

_RIS2421 _RIS2330 _RIS2443 _RIS2527

VEZI GALERIA