CATENA RACING TEAM, prezenta la 2 super-competitii in aceeasi zi!

Condusa de Radu George, Presedinte Catena Racing Team si Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup, echipa polisportiva CATENA RACING TEAM a debutat in sezonul competitional 2015, cu multa implicare, determinare, forta si entuziasm! Pe 4 aprilie 2015 membri din Bucuresti si tara ai CATENA RACING TEAM au participat cu succes la cea de-a IV-a editie a concursului SEMIMARATON INTERSPORT BRASOV 2015, concurand la 3 probe: cursa populara (4 km), cros (10 km) si semimaraton (21 km).
Remarcabila a fost insa prezenta CATENA RACING TEAM in aceeasi zi, pe 18 aprilie 2015, la doua competitii desfasurate la zone diferite ale Bucurestilor: in Pantelimon – Padurea Cernica (ZIUA B, concurs MTB, editia a III-a) si pe Soseaua Oltenitei, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie Calugareni – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii (ASALTUL LUPILOR, editia I).

 

Prima medalie de aur pentru CATENA RACING TEAM la Ziua B, concursul de mountain-bike de la Cernica

Organizata de Riders Club, cea de a III-a editie a concursului de MTB Ziua B s-a desfasurat pe malul lacului Cernica – Pantelimon, in apropierea Bucurestilor. Traseul (17 km – Incepatori, respectiv 41 km – Standard) gandit si propus de multiplul campion national MTB Razvan Juganaru a fost nou, mai variat si mai dificil. Membri din Bucuresti si din tara ai CATENA RACING TEAM s-au aliniat la START-ul cocursului Ziua B, o cursa mult mai bine pusa in valoare la aceasta editie, atat datorita traseului, cat si prin elementele care i-au conferit atu-ul trairii unor noi experiente si prin frumusetea cadrului natural. Asa cum s-a intamplat la majoritatea competitiilor la care a participat (mountain-bike, alergare s.a), colega noastra Constanta Papagheorghe (functionar administrativ, Dep. Dezvoltare FILDAS si CATENA Grup) a cucerit pentru culorile Catena Racing Team o noua medalie de aur (categoria +50 ani, nivel IV, Standard, 41 km).
CATENA RACING TEAM s-a alaturat in anul 2014 Riders Club, cea mai mare comunitate de pasionati de biciclete din Romania, fiind distinsa la ROCKET BIKE FEST, competitie organizata in acelasi loc cu PREMIUL I pentru CEA MAI INIMOASA ECHIPA!

 

CATENA RACING TEAM, premiu la ASALTUL LUPILOR 2015

Parcurgerea traseului este o lupta cu sine a participantului si o metoda de descoperire a limitelor fiecaruia.

Opt membri ai CATENA RACING TEAM au participat pe 18 aprilie la una dintre cele mai spectaculoase, incitante si atractive competitii, ASALTUL LUPILOR 2015, aflata la prima editie: Daniel Ionita (coordonator Catena IT Harware, Bucuresti), Stefan Baltat (farmacist Sef Fildas, Otopeni), Oana Georgescu (realizator si PR Specialist Televiziunea online, Senso TV), Ioana Bercaru (redactor, Televiziunea online Senso TV), Alexandru Nicolae Tudosescu (agent servicii clienti, Bucuresti), Dorin Marin (departament IT Fildas, Bucuresti), Razvan Stefanita Tuca (functionar administrativ, Fildas Craiova) si Laurentiu Palici (farmacist sef, Filiala Craiova). Pentru prezenta, participarea si spiritul de echipa de care au dat dovada, organizatorii au conferit celor 8 reprezentanti ai CATENA RACING TEAM o cupa si medalii.

ASALTUL LUPILOR a fost o cursa de 5 km cu 30 de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti pe teren accidentat, necompetitiva. Evenimentul a avut loc in Bucuresti, pe data de 18 aprilie, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie Calugareni – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii. Traseul a inclus portiuni cu obstacole construite special cu foarte multe elemente intalnite in pregatirea miltara de specialitate. Datorata parteneriatului cu Regimentul 1 Mecanizat ARGEDAVA si cu Batalionul 2 Infanterie Calugareni. ASALTUL LUPILOR este considerata singura cursa organizata de specialisti cu o mare experienta in misiuni militare (Angola, Irak, Afganistan, Ethiopia, Somalia) care se desfasoara intr-un poligon militar de instructie. Am ales pentru competitiile noastre un simbol nobil si puternic, folosit de mii de ani si transformat in legenda. Asaltul Lupilor este mai mult decat o cursa cu obstacole, este o comunitate de valori, insumand curajul si spiritul de camaraderie ale fiecaruia dintre noi. Asaltul Lupilor si-a propus sa ii scoata pe competitori din zona de confort pentru a cunoaste oameni noi, pentru a se va distra si a invata sa traiasca sanatos. Si au reusit! – spuneau organizatorii. Prezentata si animata de vedeta TV Gianina Corondan, ASALTUL LUPILOR s-a incheiat cu o petrecere in poligon pentru toti cei prezenti, unde s-a servit masa (fasole la cazan) in regim cazon, adica la o bucatarie de campanie.

CATENA RACING TEAM, prezentă la 2 super-competiții în aceeași zi 7 CATENA RACING TEAM, prezentă la 2 super-competiții în aceeași zi 9 CATENA RACING TEAM, prezentă la 2 super-competiții în aceeași zi 8 CATENA RACING TEAM, prezentă la 2 super-competiții în aceeași zi 10

VEZI GALERIA