Catena Racing Team prezenta la cea de-a 4-a editie a Bucharest International 10K

  • Catena Racing Team prezenta la cea de-a 4-a editie a Bucharest International 10K

Competitia „Bucharest International 10K”, creata la initiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Dita, ajunsa la a patra editie, a avut loc duminica, 21 aprilie, pe un traseu care include cele mai frumoase strazi din Bucuresti.

La cursa au participat aproximativ 2000 de alergatori.

„Acum patru ani de zile am pornit cu gandul ca aceasta competitiei de 10 km sa ajunga la un nivel foarte inalt, sa putem sa aducem sportivi de valoare la noi in tara, eu nu zic ca acum nu avem, dar vorbesc la un nivel foarte, foarte inalt, unde sa se poata faca un record mondial. Nu pot sa tintesc doar eu singura acolo, neavand sprijin din spate, dar cum am si zis competitia se dezvolta de la an la an si pe viitor sper sa am si sprijin pentru a duce acest eveniment mai sus” – Constiantina Dita

Deschide videoclipul

La start au fost si sportivii romani Ana Maria Branza, Roxana Barca, Nicolae Soare.
Este acel tip de cursa pe care o alergi cu zambetul pe buze, alaturi de prieteni.

In ceea ce priveste competitia si organbizarea ei, nu cred ca exista cineva, care a participat la aceasta cursa, si caruia sa nu-i placa ceva. A fost impecabil… tooot. Si credeti-ne, nu-i usor deloc sa organizezi o astfel de competitie, la asemenea anvergura, si sa-i multumesti pe toti.
Alearga si tu cu noi intr-o cursa organizata la standarde internationale si afla de ce participantii sunt fericiti cand trec de linia de sosire.

Felicitari Constantina Dita, singura campioana olimpica a Romaniei la maraton, pentru organizare si ambitia sa de a face un eveniment de asemenea nivel CU MIJLOACE FINANCIARE PERSONALE!!! Pentru a patra oara consecutiv!!!

#CatenaRacingTeamPovesteaMergeMaiDeparte

5 6 8 9

VEZI GALERIA