Catena Racing Team prezenta la editia a 7-a a Campionatului Medical & Pharma Football Cup 2018

  • Catena Racing Team prezenta la editia a 7-a a Campionatului Medical & Pharma Football Cup 2018

In perioada 5 – 6 mai a avut loc Campionatul de fotbal Medical & Pharma Football Cup 2018, editia a 7-a, o competitie sportiva ce se adreseaza jucatorilor amatori de fotbal din companiile ce activeaza in domeniul medical si farmaceutic din Romania.
Au fost inscrise 10 echipe… A fost meciuri demne de o finala, pline de emotii, rasturnari de situatie, treceri succesive de la extaz la agonie!!!
Medical & Pharma Football Cup a debutat cu o prima zi incinsa. 30 de grate celsius si multe meciuri tari.
In urma tragerii la sorti, CATENA RACING TEAM (Grupa A), a jucat in prima zi, impotriva urmatoarelor echipe: NOVA VITA, ZENTIVA BUCURESTI, RB si SANADOR.
In a 2-a zi au urmat alte 3 meciuri frumoase si incarcate de emotii: Mediplus, Zentiva si A&D Pharma.
Finala a fost un spectacol in adevaratul sens al cuvantului. O finala care s-a jucat cu indarjire si in care s-a pus muuult suflet. O finala cu un farmec aparte. O finala calduroasa.
Felicitari din inima baietilor nostri: Daniel Zaharia, Catalin Oprea, Niculae Talpeanu, Adrei Vlasceanu, Mihai Prodan, Victor Ezaru, Adrian Cruceana, Marius Aranghel, Adrian Rosca, Radu Burciu, Mihai Cana si Bogdan Patrascu. Bravo dragi baieti!!! Ati fost minunati!!!

Deschide videoclipul
Prin organizarea turneului Medical&Pharma Football Cup se doreste aducerea impreuna a cat mai multe companii si firme de prestigiu din domeniul medical si farmaceutic din Bucuresti si din tara, creand astfel si posibilitatea petrecerii unui team-building sportiv pentru angajatii companiilor participante.
Da, a fost un Campionat pe cinste!! Felicitari tuturor participantilor!!
Felicitari INIMOASEI echipe de fotbal CATENA RACING TEAM!… Pe cei uniti, nimic nu ii invinge…
#CatenaRacingTeamPovesteaMergeMaiDeparte

_RIS7625 _RIS7476 _RIS7199 _RIS7270

VEZI GALERIA