Catena Racing Team, Vicecampioana la Christmas Charity Cup 2016

  • Catena Racing Team, Vicecampioana la Christmas Charity Cup 2016

Echipa Nationala de Fotbal Catena Racing Team a reusit o performanta remarcabila la turneul caritabil de fotbal Christmas Charity Cup 2016, competitie gazduita in Sala Polivalenta a Centrului Sportiv Apollo, Bucuresti, 2016 si organizata de Federatia Romana de Sport Corporatist (Presedinte, Ovidiu Batineanu). Ei au corectat rezultatul din 2015, de la prima editie si au reusit sa cucereasca locul II, dupa o zi intreaga de meciuri foarte disputate, cu echipe foarte valoroase. Christmas Charity Cup a incheiat in cel mai placut mod seria de competitii organizate in acest an si cu ocazia carora echipa Catena Racing Team a fost mereu la inaltime. Acest turneu a fost unul caritabil, fondurile obtinute, fiind directionate catre Asociatia Sansa Ta si cei peste 200 de copii invitati speciali la acest eveniment sportiv. Deasemenea au primit cadouri toti copiii angajatilor din companiile care au participat la Christmas Charity Cup 2016.

Iata componenta echipei de Fotbal Catena Racing Team: Daniel Marin, Marius Ciobotaru, Victor Ezaru Cioroianu, Adrian Cruceana, Gabriel Micu, Claudiu Petre, Marius Aranghel, Mihai Prodan, Stefan Tudor, Mihai Cana, Daniel Zaharia, Catalin Oprea, Niculae Alexandru, Nicusor Niculae. Staff: Daniel Ionita, Ovidiu Gorcea.

Componenta celor trei grupe stabilite prin tragere la sorti a fost:

Grupa A: HIDROELECTRICA, SIVECO, OSCAR

Grupa B: CATENA, URSUS, PIRELLI

Grupa C: AUGSBURG, CARREFOUR, FARMEXPERT


Deschide videoclipul

Dincolo de competitia sportiva, care a insemnat un maraton de meciuri de fotbal in sala, scopul nostru a fost sa aducem o mica bucurie pentru 200 de copii defavorizati ai Asociatiei Sansa Ta. Prin urmare Mos Craciun a venit cu sacul plin. O multime de cadouri, bucurie si emotie pentru toti cei mici. Federatia Romana de Sport Corporatist multumeste tuturor membrilor celor 9 echipel participante pentru ca au fost alaturi de copii Asociatiei Sansa Ta si in 2016! – au spus organizatorii Christmas Charity Cup 2016

Clasamentul final Christmas Charity Cup 2016, editia a II-a:

Locul I: Ursus

Locul II: CATENA

Locul III: Augsburg

dsc07994 dsc08005 dsc07990 dsc07989

VEZI GALERIA