Catena Racing Team, Vicecampioana!

  • Catena Racing Team, Vicecampioana!

Dupa o serie de meciuri aprig disputate in cadrul Ligii I a editiei de primavara 2016 Romanian Corporate Sports la Fotbal, finala cea mare a adus fata in fata pe ”campioana” Catena Racing Team si echipa Napolact.

Meciul a inceput in forta, cu ocazii la ambele porti. Napolact a deschis scorul prin Mirel Ghita, in minutul 2, iar Catena Racing Team a egalat in minutul 25, prin golgheterul Mihai Prodan. Napolact a preluat din nou conducerea in minutul 33, iar cand meciul parea incheiat Adrian Cruceana a egalat dupa numai 5 minute. La scorul de 2 – 2 Catena Racing Team a dus meciul in prelungiri. Minutul 44 a adus echipa in avataj prin golul Mihai Prodan, dar intr-una din ultimele faze din prelungiri Napolact a egalat la 3, trimitand meciul catre loviturile de departajare. A urmat seria de 3 lovituri de la 7 metri, fiecare din echipe consemnand cate o ratare. In urmatoarea serie Mihai Prodan rateaza pentru Catena Racing Team, iar portarul Romulus Dumitrescu a marcat pentru adversari aducand titlul echipei sale. A fost 7-6 scor final, iar trofeul de vicecampioana a Ligii 1 a revenit Catena Racing Team.

De remarcat faptul ca Daniel Ionita membru fondator Catena Racing Team si coordonator Catena IT Harware Bucuresti a fost desemnat de catre organizatori Cel mai apreciat manager de echipa.

”Din pacate in ultimele doua luni am fost implicati in patru campionate importante, interne si externe, avem deja doua titluri de campioni, iar oboseala si-a facut simtita prezenta si nu am reusit sa ne mobilizam in ultimele 20 de secunde ale prelungirilor” – a spus Daniel Ionita. ”Finala a fost un meci foarte frumos, disputat, ca si campionatul care a crescut foarte mult de la editia trecuta. Multumim pe aceasta cale atat conducerii clubului nostru, organizatorilor, cat si tuturor suporterilor care ne-au sustinut. Nu suntem multumiti de locul II, dar stiu ca vom obtine un rezultat mai bun in toamna”.


Deschide videoclipul

In finala mica Engie Romania a surclasat Lindab cu 2-0, golurile fiind marcate de Silviu Vlad si Alin Petria.

Astfel clasamentul final al Ligii 1 a editiei de primavara 2016 Romanian Corporate Sports – Fotbal, o editie interesanta, plina de fair-play, de meciuri frumoase, de atmosfera, pasiune si de suspans a fost urmatorul:

Locul 1: NAPOLACT

Locul 2: CATENA RACING TEAM

Locul 3: ENGIE Romania

Locul 4: LINDAB

DSC09986 DSC00009 DSC09938 DSC09783

VEZI GALERIA