Catena Racing Team isi premiaza campionii

  • CRT isi premiaza campionii

O Superbicicleta MTB, premiu special din partea Presedintelui Catena Racing Team, Radu George pentru colega noastra, Constanta Papagheorghe (functionar administrativ, Dep. Dezvoltare Catena!
Desi nu a fost prezenta la prima competitie a anului 2014, concursul de mountain bike „Macin XC”, colega noastra Constanta Papagheorghe a recuperat din…mers, pedalând si alergând pentru culorile Catena Racing Team la toate concursurile care au urmat.
3 medalii de AUR si o medalie de argint pentru Catena Racing Team a cucerit Constanta Papagheorghe la cursele MTB (”Haiduci si Domnite”, ”Maratonul Dunarii”, ”Rocket Bike Fest”), dar si la binecunoscuta SKY RUN 2014 (a urcat în Sky Tower 34 de etaje, 119 metri, 680 de trepte!).
La debutul acestui sezon competitional, Constanta Papagheorghe a cucerit o noua Medalie de Aur la deja celebra cursa ZIUA B (Pantelimon – Padurea Cernica).
Pentru implicarea sa si pentru performantele de exceptie obtinute, Radu George, Presedinte Catena Racing Team si Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup a decis sa rasplateasca performantele Constantei cu o superbicicleta care o va purta spre noi victorii si performante.
Constanta Papagheorghe va concura de-acum pe un superb (bright orange/blue) si performant MTB, marca ”FELT Nine 70 Navy Blue”!
Putini sunt aceia care stiu ca este prima bicicleta din viata sa! Pana acum, colega noastra a concurat pe o bicicleta imprumutata de la un nepot…
”Sunt mândra si fericita de tot ceea ce mi se întâmpla la FILDAS si nu de-acum, ci de 15 ani de când lucrez aici!” – ne-a marturisit Constanta Papagheorghe. ”Starea mea de spirit, determinarea, bucuria de a lucra aici, de a ma identifica cu FILDAS si CATENA si motivarea de a concura pentru CATENA RACING TEAM se datoreaza acestui fapt. Am fost mereu sustinuta si sunt fericita ca pot sa-i fac pe colegii mei sa fie mândri de mine. Îi multumesc domnului Director Radu George pentru acest gest care m-a emotionat pâna la lacrimi si care ma obliga si mai mult ”.
Felicitari, TANTA si promitem ca-ti vom urma exemplul!

CRT isi premiaza Campionii 2 CRT isi premiaza Campionii 3 CRT isi premiaza Campionii 4 CRT isi premiaza Campionii 5

VEZI GALERIA