De 1 Aprilie 2017, Catena Racing Team a iesit la alergat

  • De 1 Aprilie 2017, Catena Racing Team a iesit la alergat

1 Aprilie 2017… nu, nu, nu-i nicio pacaleala!
Din nou la inceput de Aprilie, din nou in Piata Unirii din Brasov, din nou spectacol, din nou SEMIMARATON BRASOV INTERSPORT!

A fost o cursa plina de zambete si soare, in care membrii Catena Racing Team au fost la inaltime, atat la propriu cat si la figurat. Da, da, pe cuvant!
Cursa de semimaraton a avut 640 de metri diferenta de nivel pozitiva si timp limita 3 ore si 30 de minute in vreme ce crosul de 10 km a avut 380 de metri diferenta de nivel, iar timpul limita de 2 ore.

1000 de sportivi s-au aliniat la startul din acest an, alergatorii intrecandu-se la cele doua probe din concurs. Cu totii am fost intampinati cu aplauze si urale de voluntarii de pe traseu si incurajati sa tinem ritmul alergarii de tobosari, percutionisti si chitaristi care au crescut mult buna dispozitia de pe traseu… si nu in ultimil rand, sa amintim ca trupa de tobosari SuperChill a incins atmosfera atat inainte cat si dupa start. DA, a fost minunaaaat!!!

Deschide videoclipul
A fost a 6-a editie a Semimaratonului Brasov Intersport si cu siguranta ne vom revedea si la urmatoarele… de ce? Pentru ca ce am trait noi cu totii trebuie repetat. Din nou am stiut sa imbinam sportul, veselia, natura, prietenia, echipa. Am cucerit si de aceasta data Brasovul, cu bratele noastre verzi, pline de energie.

Iar draga noastra colega Constanta Papagheorghe a ocupat locul 2 la cursa de semimaraton. Va dati seama ce zace in noi? Cata putere, cata ambitie, cata forta!!! DA, este un model, iar noi toti o admiram si luptam sa ne depasim limitele… pentru ca:
#CRTpovesteamergemaideparte , #sportulschimbavieti

Foto: Cris Ardelean

_RIS4143 _RIS4095 _RIS4066 _RIS4151

VEZI GALERIA