Echipa de Fotbal CATENA RACING TEAM a castigat Medical & Pharma Football Cup 2015!

Surpriza grupelor a fost eliminarea echipei A&D Pharma, campioana primelor trei editii. Acestia au fost eliminati dintr-o grupa puternica, ce a fost castigata de Farmexim, debutanta la aceasta competitie. A&G Med au reusit sa ocupe pozitia secunda in grupa A. In grupa B, echipa Romastru si-a adjudecat prima pozitie, beneficiind si de cele 3 puncte acordate in urma contestatiei de la meciul impotriva celor de la Teva Pharmaceutics. In ultimul meci din grupa dintre Biosintex si Teva Pharmaceutics s-a impus echipa celor din urma cu scorul de 9 – 4.

Grupa C, din care a facut parte si CATENA RACING TEAM a fost castigata de MediPlus (finalista editiei 2014) care a intalnit un adversar dificil in echipa celor de la CATENA RACING TEAM. In confruntarea directa MediPlus s-a impus cu scorul de 2 – 0 dupa ce au marcat din penalty in prima repriza, reusind sa pastreze rezultatul pana aproape de final cand au mai punctat odata.

In Grupa B CATENA RACING TEAM a castigat ambele partide, cu A&G Med (scor 3 – 4) cu Romastru (6 – 3). Marea Finala a editiei 2015 a Medical&Pharma Football Cup s-a disputat intre CATENA RACING TEAM si Mediplus, primii impunandu-se cu scorul de 1 – 0.

Iata componenta echipei de fotbal CATENA RACING TEAM, campioana editiei 2015: DANIEL IONITA, MARIUS TURCANU, MIHAI PRODAN, VALERIU SOFRONEA, DANIEL ZAHARIA, MARIUS CIUBOTARU, ADRIAN NEAGU, STEFAN TUDOR, VICTOR CIOROIANU – EZARU, CATALIN GRAMESCU, ALIN PLESESCU.

 

Pe cei uniti, nimic nu ii invinge…

Ceea ce au realizat colegii nostri pana acum este extraordinar! – nota Radu George, Presedinte CATENA RACING TEAM si Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup pe reteaua de socializare a clubului. Sigur ca si atunci cand au obtinut un premiu a fost minunat, dar simplul fapt ca s-au deplasat si au venit la un concurs ca sa participe alaturi de echipa lor, sa o sustina si sa o intareasca, ii face pentru mine invingatori. Echipa de fotbal a realizat cel mai mare numar de like-uri istoric. (…) Este un gest marunt si aparent lipsit de semnificatie, sa dai un like. Dar nu este asa in momentul in care o faci, te conectezi la forta care ne leaga si data viitoare poate vei dori sa vii sa vezi macar. Si cand te vei decide sa participi, vei fi fericit sa vezi ca toti colegii sunt alaturi de tine prin acest gest marunt si aparerent nesemnificativ. (…) Pe cei uniti, nimic nu ii invinge. Si sa stiti ca toti aveti de la mine un mare LIKE! .

Iata clasamentul Medical&Pharma Football Cup 2015: Locul I : CATENA RACING TEAM, Locul II – Mediplus, Locul III – A&G Med, Locul IV – Teva Pharmaceutics.

Felicitari echipei de fotbal CATENA RACING TEAM pentru performanta de senzatie obtinuta!