Echipa de fotbal CATENA Racing Team, vicecampioana Euro Business Cup 2022!

Dupa ce anul trecut s-a aflat în topul Euro Business Cup, cea mai importantă competitie corporatista de fotbal pentru companii de pe continent, echipa de fotbal CATENA Racing Team a devenit vicecampioana editiei 2022 desfasurata în Antalya, Turcia, in perioada 19 – 23 octombrie! Jucatorul Mircea Popa a fost declarat cel mai bun fundas al turneului.


Deschide videoclipul

24 de echipe din 10 tari, la Euro Business Cup 2022!

Reprezentantii celui mai numeros si cel mai titrat club polisportiv al unei companii din România au avut un parcurs excelent la competitia organizata sub egida Federatiei Europene de Minifotbal (E.M.F.), la care au participat 24 echipe din 10 tari.

De remarcat faptul ca, echipa de fotbal CATENA Racing Team a obtinut dreptul de a participa, prin castigarea locului I la Campionatul National al Firmelor si Institutiilor, organizat de Federatia Româna de Minifotbal in luna iunie, la Deva.

Iata care a fost componenta lotului antrenat de Virgil Bejenaru: Adrian Cruceana (Capitan), Andrei Vlasceanu, Gabriel Micu, Ionut Tutunaru, Mircea Popa, Alexandru Nechita, Mihai Cana, Victor Ezaru, Nicolae Talpeanu, Cosmin Câmpean, Dragos Zaharia, Marius Aranghel, Tanase Musat, Mihai Prodan. Le-au fost alaturi, ca de fiecare data, Daniel Marin (Presedinte CATENA Racing Team), Ovidiu Gorcea (Team Manager) si Daniel Ionita (membru fondator).

”A fost un turneu foarte bun pentru echipa noastra si ii felicit pe baieti pentru daruire, jocul elaborat si efortul depus in cele trei zile de competitie atât de intensa!” – a declarat Ovidiu Gorcea, Team Manager CATENA Racing Team, la intoarcerea in tara. ”Baietii au avut un parcurs excelent, tinând cont si de faptul ca a fost o competitie foarte disputata. Suntem multumiti de acest rezultat, mai bun ca anul trecut si cu siguranta, la anul vom aduce acasa marele trofeu. Multumim conducerii grupului Fildas-Catena, multumim tuturor colegilor pentru sustinere şi promitem ca echipa va fi mereu pe podiumul celor mai importante competitii din Bucuresti, din tara si din Europa!”.

in urma tragerii la sorti a grupelor editiei 2022 a Euro Business Cup, CATENA Racing Team a fost distribuita in cea mai puternica grupa, cu Devo Team (Serbia), Gürmar (Turcia) si Starz League (Anglia). in primul meci din faza grupelor, românii au reusit sa obtina primele 3 puncte puse in joc dupa un meci foarte disputat, cu Devo Team, scor final 8- 6. Victoria din cel de-al doilea meci, cu echipa Gürmar (scor 3-1) le-a adus baietilor calificarea matematica in optimile de finala, iar egalul cu echipa engleza Starz League (1-1) a dus la câstigarea Grupei. Calificarea in sferturile de finala a echipei CATENA Racing Team a fost consfintita prin câstigarea meciului cu echipa Nike (Slovacia) cu scorul de 6-2. Un alt meci foarte disputat a fost cel cu echipa MAIB (Rep. Moldova) pe care echipa CATENA Racing Team l-a câstigat cu 4-3, calificându-se in seminifinala turneului. Victoria categorica, cu 5-1 in fata echipei Florea Group le-a adus bucuria disputarii finalei (scor 1-3 cu echipa Gemina Cluj) editiei Euro Business Cup 2022.

”Am venit acasa cu un titlul de vicecampioni europeni, iar aceasta performanta inseamna foarte mult pentru noi toti. Sunt mândru si pentru faptul ca am fost desemnat Cel mai bun fundas al turneului, dar, fara colegii mei, fara antrenor si fara sustinere, nu am fi ajuns aici. Suntem o echipa care are misiunea de a duce aceasta frumoasa poveste mai departe” – a spus jucatorul Mircea Popa.

CATENA Racing Team, Campioana Companiilor in sezonul 2021 – 2022 si un titlu de MVP!

Cu un palmares impresionant, cu zeci de podiumuri si titluri nationale si internationale, reprezentativa de fotbal CATENA Racing Team a cucerit in 2021, locul I la Cupa Companiilor si locul I la Brasov Corporate Games, titlul de vicecampioana a Ligii PRO din cadrul Ligii Companiilor si locul III la Campionatul National al Firmelor şi Institutiilor. De la inceputul acestui an echipa a câstigat toate cele 4 competitii la care a participat: Cupa Companiilor, Medical & Pharma Cup, Campionatul National al Firmelor si Institutiilor si Campionatul Companiilor 2021 – 2022!

La finalul anului trecut, echipa de fotbal CATENA Racing Team era deja campioana turului sezonului (cu 10 victorii din 11 meciuri disputate) in Prima Liga a Campionatului Companiilor, o competiţie foarte disputata, la care sunt inscrise cele mai bune echipe de fotbal ale marilor companii. Cea de-a XIII-a editie a Campionatului Companiilor 2021 – 2022 s-a desfasurat, in sistem liga, pe parcursul a 22 de etape; returul a debutat in februarie 2022. Dupa un parcurs de exceptie, CATENA Racing Team a devenit Campioana Companiilor cu 19 victorii, 2 rezultate de egalitate si o singura infrângere. Mai mult, jucatorul Mihai Cana avea sa fie desemnat la final, MVP-ul Campionatului Companiilor!

„Vreau sa felicit echipa pentru rezultatele deosebite pe care le-a inregistrat si in acest an, aceste succese fiind rasplata pentru munca, efortul şi implicarea de care dau dovada atât jucatorii, cât si antrenorul şi staff-ul echipei” – a declarat Daniel Marin, Vicepresedinte CATENA Racing Team si Director Financiar Fildas-Catena Grup. „Doresc sa mulţumesc pentru sprijinul acordat conducerii grupului Fildas-Catena şi le promitem ca CATENA Racing Team va fi mereu pe podiumul celor mai importante competitii din Bucuresti, din tara si din Europa!”.

CATENA Racing Team a luat fiinta cu 8 ani in urma si, de-atunci, membrii sai au urcat pe podiumul competitiilor corporatiste de nu mai putin de peste 380 de ori (120 medalii de aur si trofee de campioni, 142 medalii de argint si 120 medalii de bronz), conferind astfel clubului statutul de “Cel mai important club polisportiv al unei companii private” (exclusiv capital românesc) din România!

Felicitari echipei de fotbal CATENA Racing Team pentru rezultatul obtinut, pentru efortul si daruirea dovedite cu ocazia fiecarui meci disputat!

CATENA SUSTINE CAMPIONII!

16 9 6 2 (2)

VEZI GALERIA