Gala Catena Racing Team 2017

  • GALA CATENA RACING TEAM 2017

Marti, 7 martie 2017, World Trade Center din Bucuresti a gazduit unul dintre cele mai asteptate evenimente ale inceputului de an (competitional) – Gala Aniversara Catena Racing Team, ocazionata de implinirea a doi ani de la infiintarea celei cea mai numeroase si mai valoroase echipe polisportive a unei companii. A fost impresionant, cu peste 400 de invitati, majoritatea membri Catena Racing Team sositi din toata tara (Iasi, Sibiu, Satu Mare, Zona Sud, Brasov, Craiova, Constanta, Pitesti, Timisoara, Chitila, Islaz, Bucuresti),  cu vedete (Adrian Enache – prezentatorul show-ului, Nico, Super Chill, Trupa As, Trupa Aeros) si mari campioni (Ana Maria Popescu, Doina Ignat, Viorica Susanu, Paul Georgescu, Andy Brunner, Maria Bendris).

Palmaresul obtinut de membrii Catena Racing Team in perioada 2014 – 2016 este unul impresionant: 171 de Podiumuri (45 Medalii de Aur, 69 Medalii de Argint, 57 Medalii de Bronz) si numeroase Premii si Diplome Speciale pentru Cea mai numeroasa si Cea mai inimoasa echipa. La toate acestea se adauga organizarea a 4 editii ale Campionatului National de Fotbal si 3 editii ale Campionatului National de Handbal Feminin ”Prinde Aripi”, dar si trofeele si podiumurile cucerite de echipa nationala de fotbal Catena Racing Team.

Numai in anul 2016 membrii Catena Racing Team au cucerit aproape 100 de podiumuri (27 locuri I, 38 locuri II, 32 locuri III) in 41 de competitii, la categoriile individual, echipe (Duatlon, Triatlon, Semimaraton, Maraton) si cu Echipa Nationala de Fotbal. Si varietatea disciplinelor sportive la care au concurat este impresionanta: MTB, alergare (cross, Semimaraton, Maraton, alergare montana, beach run), Duatlon, Triatlon, tenis de camp, tenis de masa, fotbal, tir sportiv.

Deschide videoclipul

Show-ul a fost deschis si incheiat de celebra trupa de percutie Super Chill, toti membrii purtand tricouri Catena Racing Team, iar toate momentele artistice au starnit ropote de aplauze, de la recitalurile lui Nico si Adrian Enache, la evolutiile Trupei de dans As – Back to Maramures si Zouka Dance (coregrafia Aura Ghica si Mona Teodorescu), Trupei Aeros (echipa de Junioare, Lotul Olimpic de Gimnnastica Aerobica, antrenoare si coregrafe: Marcela Fumea, Mariana Mezei) si a Trupei Pole Dance&Fitness (antrenoare si coregrafa: Nadia Budurusi).

Iata care au fost Premiile Catena Racing Team pentru anul 2016 acordate cu ocazia galei:

  • Premiul Junior Team: echipa de fotbal copii Catena Racing Team (Luca Tudorache, Alexandru Pricope, Lucas Zimnicaru, Vlad Matei, Adam Giura, Eduard Cruceana, Eduard Nicula)
  • Premiul Girls Power pentru toate rezultatele sportive obtinute in anul competitional 2016 (cate o bicicleta Felt): Oana Georgescu, Elena Mosor, Alina Nastase, Mariana Iorga, Raluca Puiu, Elena Vaduva, Roxana Mihaela Stancu, Ina Ivanescu, Daniela Udrea, Cristina Vintila, Roxana Marin
  • Premiul Boys Power pentru toate rezultatele sportive obtinute in anul competitional 2016 (cate o bicicleta FELT): Nicolae Eugen Francu, Silviu Radoi, Cristian Stancu, Liviu Vladoiu, Catalin Burla, Stefan Baltat, Daniel Silviu Zaharia, Teofil Dragan, Andrei Branza, Daniel Dogaru, Costin Chelu, Darius Olteanu
  • Premiul Baby Race: Tudor Ionita
  • Premiul Portret de Campioana: Simona Dumitrescu si Constanta Gherasim Papagheorghe
  • Premiul Top Race Girls pentru podiumuri si participari in anul competitional 2016 (cate o bicicleta Cannondale): Locul I: Alina Otobicu, Locul II:  Ana Maria Margian, Locul III: Irina Tutunaru
  • Premiul TOP RACE BOYS pentru podiumuri si participari in anul competitional 2016 (cate o bicicleta Cannondale): Locul I: Alexandru Tudosescu, Locul II: Octavian Tuturica, Locul III: Victor Ezaru

Trebuie sa amintim si cifrele impresionante care au caracterizat in anul 2016 performantele Catena Racing Team, la care s-au adaugat trofeele si premiile speciale acordate echipei. Amintim de Trofeul competitiei Macin Mountain Fun XC 2016 pentru Cea mai inimoasa si cea mai numeroasa echipa (record de participare: 250 de membri, dar si de medalii – 12). Dupa ce a cucerit Locul I (categoria Individual Feminin) la prima editie a B2RUN de la Bucuresti, Constanta Gherasim Papagheorghe a alergat pentru Catena Racing Team, alaturi de peste 15.000 de concurenti la finala internationala de la Berlin (Stadionul Olimpic).

Practic nu a fost competitie, in Bucuresti sau in tara la care membrii clubului sa nu urce pe podiumul de premiere.

Nationala de fotbal si-a continuat traseul de succes, cucerind Locul I si Trofeul Medical & Pharma Football Cup, editia a V-a, Bucuresti si doua tilturi de vicecampioana la editia de primavara 2016 Romanian Corporate Sports – Fotbal si la Christmas Charity Cup 2016.

In toamna, a venit randul celor mai mici membri ai Catena Racing Team sa participe la turneul de fotbal pentru copii, Kinder Cup Catena 2016 (Categoria 2008), in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si Dinamo Noua Generatie.

Ar fi foarte multe de spus si de scris despre daruirea, performantele, rezultatele si palmaresul clubului Catena Racing Team a carui prezenta a devenit traditie la foarte multe competitii… Dar trebuie remarcat faptul ca, initiativa de a infiinta acest club in 2014 si sustinerea neconditionata a activitatii la cel mai inalt nivel, se datoreaza Presedintelui Clubului, Dr. Radu George.

Sa nu uitam: sportul schimba vieti… #CRTpovesteamergemaideparte.

DSC00089 DSC09550 _RIS8977 _RIS8935

VEZI GALERIA