La Broaste cu Catena Racing Team

  • La Broaste cu Catena Racing Team

Cea de-a IV-a editie a competitiei de ciclism La Broaste, organizata de Riders Club a oferit din nou celor peste 1500 de rideri amatori si profesionisti, mari si mici, o experienta de neuitat, o zi caniculara, dar plina de energie, de distractie si de voie buna pe doua roti.

Si totul in mijlocul naturii, in zona padurii si a lacului Caldarusani (Sitaru) din apropierea Bucurestilor, organizatorii au propus patru variante de traseu 17 km, 23 km, 46 km si 69 km si nu mai putin de 37 de curse (categorii de varsta, niveluri de experienta etc).

La Broaste este si va ramane cu siguranta una dintre cele mai spectaculoase competitii de ciclism, o veritabila aventura MTB, destinata pasionatilor de miscare in aer liber.

Si de data aceasta membrii Catena Racing Team au fost la inaltime, nu doar prin prezenta numeroasa, ci si prin podiumurile cucerite:

Palmares Catena Racing Team la cursa de ciclism La Broaste, editia a IV-a, Sitaru, Padurea Caldarusani:

Categoria: Standard, 23 km

Ioana Bercaru – locul I, categoria Feminin (30 – 39 ani, nivelul 3) si locul I, Clasamentul General Feminin

Andrei Branza – locul III, categoria Masculin (30 – 39 ani, nivelul 2) si locul III, Clasamentul General Masculin

Constanta Papagheorghe – locul II, categoria Feminin (+50 ani, nivelul 4)

Alina Otobicu – locul II, categoria Feminin (19 – 29 ani, nivelul 4)

Stefan Pricope – locul III, categoria Masculin (13 – 18 ani, nivelul 4)

Categoria: Epic, 46 km

Alexandru Tudosescu – locul II, categoria Masculin (+15 ani, nivelul 3) si locul II, Clasamentul General Masculin


Deschide videoclipul

Startul l-au luat primii cei mici, insotiti de parinti (bravo inimoasei familii Catena Racing Team – Roxana, Cristian si Matei Stancu), dar si riderii inscrisi la traseul Scurt, de 17 kilometri. unde, cei mai rapizi participanti au fost Alin Toader (nivel 4 Masculin, categoria 9-12 ani) si Daria Ioana Duca (nivel 4 Feminin, categoria 9-12 ani). Culoarul de start s-a aglomerat apoi rapid, fiind ocupat de riderii care au optat pentru celelalte trasee, respectiv Standard 23 km si Epic 46 km si 69 km. Startul s-a dat in valuri, oferind timp participantilor sa goneasca pe traseele desenate de echipa MPG impreuna cu Razvan Juganaru, multiplu campion national la MTB si gandite special pentru a trai o aventura frumoasa, de neuitat petrecuta in modul cel mai frumos si eficient cu putinta, in inima naturii.

_RIS8213 _RIS8162 _RIS8152 _RIS8004

VEZI GALERIA