Medalii de aur in prima zi pentru Catena Racing Team la World Company Sports & Games 2018

  • Medalii de aur in prima zi pentru Catena Racing Team la World Company Sports & Games 2018

Cu bucurie in suflet am aflat ca membrii delegatiei Catena Racing Team Romania au obtinut rezultate de exceptie (medalii de aur si argint, victorii, calificari) la toate disciplinele la care au concurat: natatie, fotbal, tenis de masa, alergare.

Paul Georgescu, este cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren, a obtinut 5 medalii, 3 de aur la probele de inot 100m liber, 50m spate si 100 m mixt si 2 de argint, la probele 100m bras si 50m fluture.

In cadrul competitiei de tenis de masa clubul a inscris doua echipe: Catena Racing Team 1 (Liviu Dasoveanu, Mihai Angelescu) si Catena Racing Team 2 (Valentin Chelu, Gabriel Zamfirescu si Vasile Fodoran – antrenor). In urma meciurilor, baietii s-au calificat in etapa urmatoare!

Tot in prima zi s-a desfasurat si proba de alergare, 5000 m, la care a participat echipa formata din Daniel Ionita, Constanta Gherasim Papagheorghe (a reprezentat Romania si Catena Racing Team la Finala Internationala a cursei de alergare B2RUN de la Berlin, 2016) si Simona Gorcea (locul II la Maratonul de la Polul Nord, North Pole Marathon 2017).

La fotbal, Campioana Catena Racing Team Romania a evoluat in Grupa D, alaturi de echipele FAS Banque de Franta,  Volksbank Salzburg – Austria, AS Airbus Helicopters Franta si Nuamces Franta. Baietii au castigat toate cele trei meciuri disputate, au ocupat locul I in grupa si s-au calificat in fazele superioare ale competitiei.

Staff-ul este format din: Ovidiu Gorcea, Daniel Ionita si Daniel Marin, toti trei membri fondatori ai clubului. Oamenii care intotdeauna au vorbele calde care ii incurajeaza pe sportivi.

Asta inseamna BUCURIA de a face miscare!!! Primiti in schimb o colectie impresionanta de beneficii!

Extraordinara performanta colegilor nostri! Si, ca sa va faceti o idee despre importanta acestui eveniment, aflati ca participa 6.000 de sportivi din 50 de tari la 25 de sporturi. Vorbim despre cel mai mare eveniment sportiv corporatist care are loc o data la doi ani. Asta ca sa intelegem exact maretia prestatiei colegilor nostri. Pentru ca, impreuna suntem cei mai tari! Sa fim alaturi de ei cu sufletul si cu energia noastra! Sunt convins ca asta ii va ajuta!”. –presedintele clubului, dr. farm. Radu George.

Catena Racing Team, povestea merge mai departe!!!

Pentru ca DA, sportul inseamna sanatate, incredere in sine, organizare, curaj, ambitie, pasiune, minte puternica, comunicare mai buna.

Si niciodata sa nu uitam: Catena sustine campionii!!!

2  4 5 6