Paul Georgescu, membru de onoare Catena Racing Team, lupta pentru titlul „Triple Crown”

  • Paul Georgescu, membru de onoare Catena Racing Team, lupta pentru titlul „Triple Crown”

„Triple Crown” este distinctia inotatorilor in ape libere.

Ce presupune aceasta distinctie?

Ei bine, chiar o lupta!!! O lupta cu sinele, cu propriile forte, cu rabdarea… o lupta pentru indeplinirea marelui vis.

„Triple Crown” se inoata printre rechini, pe timp de noapte si in curenti extrem de puternici.

Pentru a fi detinatorul acestui titlu trebuie sa termini 3 maratoane acvatice: traversarea Canalului Manecii, 34 de kilometri(din Anglia in Franta); Catalina Channel, 32.5 kilometri (in Oceanul Pacific de pe insula Catalina pe coasta); Manhattan Island Marathon Swim, 48.5 kilometri (New York).

Va reamintin ca Paul a traversat Canalul Manecii, fara costum de neopren, pe 14 septembrie 2016 – 54 km in 13h 36′.

Ce urmeaza?

Pe 15 august va inota in Pacific, iar la doar 10 zile distanta va inconjura celebrul Manhattan. In total vor fi peste 80 de kilometri.

„In „Catalina Channel” se inoata noaptea. Startul se da cu o ora inaintea miezului noptii. In apa sunt rechini, foci, lei de mare, iar in august temperatura apei este de 19-20 de grade. Nu ma sperie insa nici intunericul, nici rechinii si nici curentii care probabil vor fi destul de puternici. Sunt aceleasi reguli din Canalul Manecii. Inoti doar in slip, asistat de o barca pe care nu ai voie sa o atingi si eventual de un caiac daca platesti o taxa suplimentara” – PAUL GEORGESCU

La 10 zile distanta Paul va incerca sa-si indeplineasca visul maret. Si anume sa intre in posesia „TRIPLE CROWN” chiar la New York. „Va fi destul de dificil pentru ca am doua curse foarte grele la un interval scurt de timp. Maratonul Manhattan se inoata sub forma de concurs. 15 inotatori pleaca in acelasi timp. Este frumos pentru ca ai si suportul oamenilor de pe margine. Este o atmosfera frumoasa” – PAUL GEORGESCU

Pana in 2017 doar 145 de oameni din toata lumea si-au trecut in palmares Triple Crown… va dati seama? Nu-i o joaca, iar Paul e o forta imensa!!!!

Bafta PAUL, bafta delfinule!!! Cu toate gandurile frumoase vom fi alaturi de tine!!!

Pentru ca intotdeauna: CATENA sustine CAMPIONII!!!

#CatenaRacingTeamPovesteaMergeMaiDeparte

1 3 4 5