Catena – farmacia campioana si la competitiile sportive

Toata lumea este constienta ca sportul inseamna sanatate, dar nu multi transpun asta si in viata de zi cu zi. Printre obiectivele principale fixate de farmaciile Catena se numara nu doar acela de a contribui la sanatatea romanilor, ci si de a promova sanatatea prin practicarea sportului.

Iar aceasta nu este doar o lozinca pentru farmacia Catena, ci un fapt demonstrat in practica. „Nu doar il sustii, dar il si practici!” – este extensia conceptului de sanatate prin sport si de asociere a farmaciilor Catena cu practicarea miscarii in aer liber.

O echipa numeroasa

Prin urmare, anul trecut, farmaciile Catena au lansat oficial proiectul Catena Racing Team − o echipa polisportiva alcatuita in prezent din aproape 1.000 de angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai farmaciilor Catena, Fildas Grup, Tonica Group si Catena farmacie online, toti pasionati de sport si de miscare in natura. Echipa creste de la o luna la alta, atat din punct de vedere numeric, cat si al valorii sportive, multi dintre membrii echipei fiind deja premiati la diferitele competitii la care au participat.

Lansata oficial pe 6 septembrie 2014, Catena Racing Team este in prezent cel mai mare club sportiv al unei companii private. Catena Racing Team a fost creata la initiativa lui Radu George, vicepresedinte Fildas si Catena Grup, membrii echipei participand deja la numeroase competitii sportive de mountain-bike, maraton si semimaraton, fotbal, cros, natatie, triatlon, body-building etc. Cele mai populare sporturi sunt insa alergarile, ciclismul si fotbalul, echipa de fotbal Catena fiind in prezent detinatoarea trofeului Medical&Pharma Football Cup 2015.

Premii sportive pentru farmaciile Catena

Cel mai bine, insa, stau membrii practicanti de ciclism, care au dominat aproape categoric cea de-a treia editie a competitiei de ciclism „Haiduci si domnite”, desfasurata in luna noiembrie 2015, pe un traseu cu o lungime de 32 de kilometri, opt membri ai echipei farmaciilor Catena clasandu-se pe podium, inclusiv pe primul loc la categoria „feminin 30-39 de ani”.

Acestea nu au fost singurele premii castigate in acest an, competitiile de mountain bike „Macin XC” (Parcul National „Muntii Macinului”), Cross Country „Zimbraria Neagra XC” (Bucsani, Dambovita), „Maratonul Dunarii” (Giurgiu) si concursul de ciclism cross-country „Rocket Bike Fest” (Padurea Cernica) aducand mai multe medalii de aur, argint si bronz pentru membrii sai si demonstrand, astfel, ca farmaciile Catena sustin, dar si promoveaza un stil de viata sanatos.

Text: Mircea Doaga