Catena Racing Team, campioana la fotbal corporatist

  • Catena Racing Team, campioana la fotbal corporatist

Sambata, 4 noiembrie 2017, a avut loc finala Campionatului National de Fotbal Corporatist – pasul final al echipei de fotbal Catena Racing Team, spre implinirea unui vis frumos – acela de a fi campioni nationali.

Dupa un parcurs impecabil in campionat, incununat numai cu victorii in faza grupelor si a meciurilor eliminatorii, nationala Catena Racing Team urma sa intalneasca o echipa experimentata, fosta castigatoare a marelui trofeu- echipa Ursus.

Meciul a fost unul demn de o finala, plin de emotii, rasturnari de situatie, treceri succesive de la extaz la agonie. Scorul a fost unul strans, sportivii Catena Racing Team fiind in majoritatea timpului la conducerea partidei, insa echipa adversa a revenit de fiecare data, egaland situatia pe tabela.. La finalul timpului regulamentar a fost egalitate 2-2, a urmat o repriza de prelungiri, la sfarsitul careia scorul era din nou egal: 3-3.

Victoria echipei Catena Racing Team a venit in urma loviturilor de departajare, dovedind inca o data ca puterea, ambitia, unitatea si determinarea sunt virtutile care i-au calauzit in indeplinirea obiectivului maret.

Deschide videoclipul

Iata componenta echipei de fotbal Catena Racing Team, campioana editiei a-XIII-a a Campionatului National de Fotbal Corporatist: Zaharia Daniel, Vlasceanu Andrei, Oprea Catalin, Niculae Nicusor, Niculae Alexandru, Enache Ionut, Talpeanu Niculae, Prodan Mihai, Aranghel Marius, Tudor Stefan, Micu Gabriel, Dumitru Sorin, Cana Mihai, Rosca Adrian, Pascovici Cosmin, Cruceana Adrian(capitan), Patrascu Bogdan(antrenor).

Felicitari CATENA RACING TEAM pentru aceasta performanta si pentru contributia voastra la promovarea sportului! Ii indemnam pe toti sa faca miscare si sa ia ca exemplu puterea voastra de a lupta!

IMG_1343 IMG_1315 IMG_1311 IMG_1304

VEZI GALERIA