Catena Racing Team la Macin Mountain Fun – Greci 2018

  • Catena Racing Team la Macin Mountain Fun – Greci 2018

Macin Mountain Fun 2018, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului
A avut loc cea de-a 4-a editie a concursului de MTB si cross montan.
Si a 4-a participare a Catenei Racing Team. Pur si simplu am inverzit si de data aceasta toata zona.

Ciclisti de toate varstele si iubitori ai cros-ului de pretutindeni au luat cu asalt padurile, vaile si muntii Dobrogei intr-un maraton de exceptie, startul fiind dat in apropierea localitatii Greci, din judetul Tulcea (zona Pietrele Mari). Odata cu deja traditionalul concurs de ciclism montan Macin XC, a avut loc si renumitul Macin Cross (12 km).
Ciclistii pregatiti sa infrunte caldura, praful si terenul accidentat din zona Muntilor Macinului si-au putut masura fortele pe cele doua trasee de MTB (Amatori – 35 km si Elite – 45 km), trasee pe cat de frumoase, pe atat de dificile. Au urmat alergatorii la start care au avut parte, la fel, de un traseu deosebit de variat de cross montan.
Sustinatorii, fanii si turistii afalti in zona au avut parte de momente inedite, de distractie, gratare si muzica buna bucurandu-se de un weekend plin de evenimente in mijlocul naturii.

Deschide videoclipul
Nu putem uita ca acum 4 ani, aici la Macin Montain Fun a fost prima competitie la care a participat oficial Catena Racing Team… ne este foarte draga aceasta cursa si cu mare bucurie-n suflete revenim si ne deconectam.
Trasee de o frumusete pitoreasca am intalnit aici si, pentru ca suntem darnici, le impartasim si cu voi.
De asemenea trebuie sa-i felicitam din toate inimile noastre pe toti participantii pentru curaj, pe membrii Catena Racing Team pentru determinare si mai ales pe premiantii echipei pentru zambetele oferite:

Constanta Gherasim – locul I, Cross montan
Eugen Frincu – locul II, Cross montan
Alex Tudosescu – locul II, Cross montan
Stefan Pricope (15 ani) – locul II, Cross montan

Pur si simplu e minunata culoarea VERDE 😉

_ALX0975 _ALX1065 _ALX0930 _ALX0928

VEZI GALERIA