CATENA Racing Team Romania – 12 medalii obtinute la World Company Sports and Games 2018, Franta

  • CATENA Racing Team Romania - 12 medalii obtinute la World Company Sports and Games 2018, Franta

CATENA Racing Team a obtinut noi victorii in palmaresul sau. Victorii foarte importante.

De data aceasta, CATENA Racing Team a reprezentat, IN PREMIERA, Romania la World Company Sports & Games 2018, Franta.

Este vorba de prima participare a Romaniei la jocurile olimpice corporatiste.
Si nu, nu s-au intors cu mana goala, chiar daca acolo au concurat alaturi de 6000 de concurenti din 50 tari, la 25 de discipline sportive.
Campionii CATENA Racing Team Romania s-au intors fericiti acasa.
12 medalii, dintre care 7 de aur (natatie, Paul Georgescu) si 5 de argint (echipa de fotbal, Constanta Gherasim Papagheorghe – alergare 5000m si natatie, Paul Georgescu, 3) a fost bilantul delegatiei CATENA Racing Team , delegatie compusa din 27 membri care au participat la 4 categorii: natatie, atletism, fotbal si tenis de masa.
La turneul de fotbal au participat 38 de echipe din toata lumea, romanii au devenit Vicecampioni Mondiali, dupa ce, in finala cu BSG Merkur Gauselman Germania, titlul s-a decis la loviturile de departajare.
Iata componenta echipei de fotbal CATENA Racing Team Romania: Adrian Cruceana (capitan), Daniel Zaharia, Andrei Vlasceanu, Adrian Rosca, Radu Burciu, Catalin Oprea, Ionut Enache, Niculae Talpeanu, Mihai Cana, Mihai Prodan, Cosmin Pascovici, Stefan Tudor, Marius Aranghel, Alexandru Niculae, Nicusor Niculae, Bogdan Patrascu (antrenor – jucator).

Deschide videoclipul
La natatie, Paul Georgescu a cucerit 10 medalii, din 10 probe: 7 de aur la 100m liber, 50m spate, 100m mixt, 50m liber, 100m spate 100m fluture si 200m liber, si 3 medalii de argint la 50m bras, 100m bras si 50m fluture.
La proba de alergare (5000 m) au participat Constanta Gherasim Papagheorghe – locul 2 si medalie de argint, Simona Gorcea – locul 8 si Daniel Ionita – locul 14!
„Sa ne testam performantele in competitii internationale si sa obtinem medalii, asta inseamna cu adevarat un succes pentru Catena Racing Team” – Constanta Gherasim.
La tenis de masa CATENA Racing Team Romania a avut doua echipe, prima dintre ele (cu Liviu Dasoveanu, Mihai Angelescu) reusind un excelent loc 8 din 44 de echipe participante, in timp ce Catena Racing Team 2 (Valentin Chelu, Gabriel Zamfirescu si Vasile Fodoran – antrenor) s-a clasat pe locul 16.
Prezenta echipei CATENA Racing Team Romania la World Company Sports&Games 2018 a fost posibila datorita sprijinului acordat de Catena, farmacia care sustine campionii. Deoarece, CATENA sustine sportul de masa si contribuie la sanatatea romanilor.

8 7 6 5

VEZI GALERIA