Catena Racing Team, vicecampioana turneului european de fotbal de la Milano

  • Catena Racing Team, vicecampioana turneului european de fotbal de la Milano

Echipa Catena Racing Team este vicecampioană a turneului european de fotbal corporatist EFBLU European Tour 4, de la Milano, după un parcurs fără înfrângere și o finală în care a fost nevoie de executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea câştigătoarei.

Catena Racing Team a terminat faza grupelor cu trei victorii: 5-2 cu Rompetrol România, 3-2 cu Odelo Slovenia și un categoric 4-0 cu Credipass Italia. În sferturile de finală a trecut fără emoții, cu 2-0, de Energetik Belarus, scor reușit, după un meci demn de o finală. În penultimul act al competiției a învins, cu acelaşi scor, Gemini Solutions România.

În finala turneului, Catena Racing Team a întâlnit formația Intel Rusia, în fața căreia nu a cedat, meciul terminându-se, după timpul regulamentar de joc, indecis: 1-1. A fost nevoie de executarea loviturilor de departajare, pentru desemnarea învingătoarei, capitol la care rușii s-au dovedit a fi mai norocoși, câștigând cu 3-1. Prin urmare, Catena Racing Team a terminat turneul în postura de vicecampioană, cu 5 victorii și un egal.

Pentru spirit de echipă, determinare şi stil de joc, Mihai Iulian Cană, membru Catena Racing Team, a fost desemnat de organizatori cel mai bun jucător al turneului. Contribuţia lui a fost decisivă în evoluţia echipei, marcând 7 goluri de-a lungul competiţiei.

Echipa de fotbal Catena Racing Team, participantă la turneul de la Milano, a fost formată din: Marius-Ștefan Aranghel, Mihai-Iulian Cană, Silviu-Costel Costache, Adrian-Marius Cruceană, Victor Cioroianu-Ezaru, Gabriel-Marian Micu, Florin-Cătălin Oprea, Mihai Prodan, Nicolae Tălpeanu, Aurel-Ionuț Tutunaru, Andrei Vlăsceanu, Dragoș Zaharia, Aurelian-Bogdan Pătrașcu – antrenor-jucător, Ovidiu-Dorin Gorcea – manager, Daniel-Dumitru Ioniță – director sportiv și Daniel Marin – vicepreședinte Catena Racing Team.

EFBLU European Tour 4 s-a desfășurat sub sigla European Football Business Leagues United, reunind 16 echipe din 8 țări: România, Italia, Polonia, Slovenia, Belarus, Rusia, Letonia și Portugalia.

EFBLU (European Football Business Leagues United), organizaţie înființată în 2016, are misiunea de a observa, dezvolta și promova fotbalul corporatist în Europa, întărind astfel relațiile dintre ligile europene care organizează competiții de fotbal corporatist.

Despre Catena Racing Team

Catena Racing Team este cel mai mare club polisportiv corporatist din România, format din pasionaţi de sport din firmele grupului (Fildas, Catena, Tonica Group, Smart Soft Power) şi din afara sa.
Catena Racing Team este câștigătoare a Cupei Companiilor 2019 la fotbal, turneu la care nu a înregistrat nicio înfrângere. Anul trecut, Catena Racing Team a reușit o performanță de-a dreptul excepțională, devenind vicecampioană mondială la fotbal, la Campionatul Mondial al Companiilor – World Company Sports and Games, desfășurat în localitatea La Baule, Franța – o competiție la care au participat peste 6.000 de concurenți din 50 țări, la 25 de discipline sportive!
Din impresionantul palmares al echipei de fotbal Catena Racing Team mai pot fi menționate următoarele trofee: Medical&Pharma Football Cup 2015 și 2016 – Locul 1, SuperLiga Companiilor 2017 – Locul 1, Campionatul Național de Fotbal Corporatist – Toamna 2017 – Locul 1 sau Christmas Charity Cup 2017 – Locul 1.

unnamed4 unnamed3 unnamed2 unnamed

VEZI GALERIA