Cei 4 magnifici ai Tenisului de Masa Corporatist

  • Cei 4 magnifici ai Tenisului de Masa Corporatist

Tenisul de masa este unul dintre cele mai populare sporturi.
Deseori este asociat cu tenisul de camp, insa jocul se desfasoara cu o viteza mai mare si necesita reflexe rapide.
In acest sport nu ai nevoie de multe accesorii la dispozitie, trebuie doar sa te inarmezi cu multa atentie si multe zambete… exact cum sunt colegii nostri!
Duminica – 26 noiembrie – s-au disputat finalele Romanian Corporate Sports – Tenis de masa, Editia de toamna 2017.
IBM Romania avea nevoie de revansa in fata echipei CATENA RACING TEAM, pentru a nu se mai repeta istoria din finala Editiei de primavara 2017.
Dar echipa Catena Racing Team nu s-a lasat cu una, cu doua. In primul meci de simplu Andrei Rizea (IBM) a cedat in fata lui Mihai Angelescu, scor 1-3. Liviu Dasoveanu a luat ulterior si el 2 puncte echipei IBM Romania, iar Mihai Angelescu a trecut de Gabriel Mihai Lita cu 3-0.
A fost un spectacol… un spectacol cu palete, mingi, emotii, atentie, concentrare, scheme, un spectacol pentru care le multumim baietilor, din suflet!
Munca este foarte grea, dar frumoasa… Deloc nu e usor sa lupti pentru locul I, dar si cand il obtii, cat de implinit si fericit poti fi!

Deschide videoclipul
Au luptat si au castigat! Pentru ca sunt ambitiosi si mai ales, pentru ca le place! Le place sa zambeasca si sa se bucure de moment!… In plus, echipa trebuia sa-si apere titlul, nu?
Felicitaaaaaaari CAMPIONILOR!!!

Multumim frumos: Liviu Dasoveanu, Mihai Angelescu, Valentin Chelu si Gabriel Zamfirescu

#CatenaRacingTeamPovesteaMergeMaiDeparte

20 18 16 17

VEZI GALERIA