Cupa si medalii la Asaltul lupilor

Parcurgerea traseului este o lupta cu sine a participantului si o metoda de descoperire a limitelor fiecaruia.

Opt membri ai CATENA RACING TEAM au participat pe 18 aprilie la una dintre cele mai spectaculoase, incitante si atractive competitii, ASALTUL LUPILOR 2015, aflata la prima editie: Daniel Ionita (coordonator Catena IT Harware, Bucuresti), Stefan Baltat (farmacist Sef Fildas, Otopeni), Oana Georgescu (realizator si PR Specialist Televiziunea online, Senso TV), Ioana Bercaru (redactor, Televiziunea online Senso TV), Alexandru Nicolae Tudosescu (agent servicii clienti, Bucuresti), Dorin Marin (departament IT Fildas, Bucuresti), Razvan Stefanita Tuca (functionar administrativ, Fildas Craiova) si Laurentiu Palici (farmacist sef, Filiala Craiova). Pentru prezenta, participarea si spiritul de echipa de care au dat dovada, organizatorii au conferit celor 8 reprezentanti ai CATENA RACING TEAM o cupa si medalii.

ASALTUL LUPILOR a fost o cursa de 5 km cu 30 de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti pe teren accidentat, necompetitiva. Evenimentul a avut loc in Bucuresti, pe data de 18 aprilie, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie Calugareni – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii. Traseul a inclus portiuni cu obstacole construite special cu foarte multe elemente intalnite in pregatirea miltara de specialitate. Datorata parteneriatului cu Regimentul 1 Mecanizat ARGEDAVA si cu Batalionul 2 Infanterie Calugareni. ASALTUL LUPILOR este considerata singura cursa organizata de specialisti cu o mare experienta in misiuni militare (Angola, Irak, Afganistan, Ethiopia, Somalia) care se desfasoara intr-un poligon militar de instructie. Am ales pentru competitiile noastre un simbol nobil si puternic, folosit de mii de ani si transformat in legenda. Asaltul Lupilor este mai mult decat o cursa cu obstacole, este o comunitate de valori, insumand curajul si spiritul de camaraderie ale fiecaruia dintre noi. Asaltul Lupilor si-a propus sa ii scoata pe competitori din zona de confort pentru a cunoaste oameni noi, pentru a se va distra si a invata sa traiasca sanatos. Si au reusit! – spuneau organizatorii. Prezentata si animata de vedeta TV Gianina Corondan, ASALTUL LUPILOR s-a incheiat cu o petrecere in poligon pentru toti cei prezenti, unde s-a servit masa (fasole la cazan) in regim cazon, adica la o bucatarie de campanie.

CATENA RACING TEAM, prezentă la 2 super-competiții în aceeași zi 10 CATENA RACING TEAM, prezentă la 2 super-competiții în aceeași zi 9 CATENA RACING TEAM, prezentă la 2 super-competiții în aceeași zi 8 CATENA RACING TEAM, prezentă la 2 super-competiții în aceeași zi 7

VEZI GALERIA