Prezenta Record la Macin Mountain Fun 2015

  • Prezenta Record la Macin Mountain Fun 2015

Aproape 500 de concurenti din toata tara, dintre care 214 membri CATENA RACING TEAM (record absolut!) s-au aliniat la startul Macin Mountain Fun 2015 cea mai importanta competitie sportiva organizata de Asociatia Bike Works, Primaria Greci si Asociatia Mecanturist in superbul Parc National Muntii Macinului.

Ciclism si cross in Muntii Macinului

Ciclisti de toate varstele si iubitori ai cros-ului de pretutindeni au luat cu asalt padurile, vaile si muntii Dobrogei intr-un maraton de exceptie, startul fiind dat in apropierea localitatii Greci, din judetul Tulcea (zona Pietrele Mari). Odata cu deja traditionalul concurs de ciclism montan Macin XC, a avut loc cursa pentru copii (MTB si alergare) si, ca noutate, o competitie de alergare montana (12 km) denumit Macin Cross.

S-au distins din primul si pana in ultimul moment inconfundabilele tricouri verzi ale membrilor CATENA RACING TEAM care, nu numai ca a inregistrat un record de participare, dar a aniversat 1 an de la lansare, moment care a avut loc tot la Macin, in 2014.

Ciclistii pregatiti sa infrunte caldura, praful si terenul accidentat din zona Muntilor Macinului si-au putut masura fortele pe cele doua trasee de MTB (Amatori – 35 km si Elite – 45 km), trasee pe cat de frumoase, pe atat de dificile. Au urmat alergatorii la start care au avut parte, la fel, de un traseu deosebit de variat de cross montan. Sustinatorii, fanii si turistii afalti in zona au avut parte de momente inedite, de distractie, gratare si muzica buna (MC Liviu Stoica) bucurandu-se de un week-end plin de evenimente in mijlocul naturii.

Incercam sa realizam mereu un eveniment cat mai complet in acest frumos colt de tara, astfel ca de la an la an il crestem si adaugam lucruri noi, speram si apreciate deopotriva de localnici, concurenti si administratie – a declarat Silviu Negoita, presedintele Asociatiei Bike Works. Rand pe rand, competitorii de la MTB si alergare au inceput, dupa cateva ore, sa apara in zona de start-finish, unii obositi in urma efortului depus, altii accidentati si altii  ceva mai odihniti si bucurosi ca au terminat traseul, ei primind la sfarsit‚ medalii de finisher.

Deschide videoclipul

CATENA RACING TEAM, cea mai premiata echipa

Momentul cel mai asteptat a fost acela al festivitatii de premiere in cadrul careia, cei mai buni, de la fiecare categorie au fost recompensati medalii, trofee diplome si produse oferite de sponsori. Multumim celor implicati in eveniment, fie ei voluntari, parteneri sau concurenti; reiteram faptul ca evenimentul este realizat, voluntar, de amatori pentru amatori, iar fondurile ramase vor fi intrebuintate in cadrul ONG-ului pentru realizarea altor proiecte – a spus Silviu Negoita.

Si iata ca a fost randul echipei CATENA RACING TEAM sa urce de mai multe ori pe podium. Mai intai echipa a fost distinsa cu Trofeul Macin Mountain Fun 2015 pentru Cea mai inimoasa si numeroasa echipa, iar Presedintelui Catena Racing Team, Radu George i s-a inmanat Premiul I pentru sustinerea sportului.

CATENA RACING TEAM a avut si doi medaliati cu argint la proba de Cross, 12 km, Categoria +35 ani:  Eugen Frincu si Oana Georgescu.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros

DSC_0536 DSC_0538 DSC_0542 DSC_0547

VEZI GALERIA