Despre noi

Catena Racing Team este cel mai mare club sportiv al unei companii private.

Lansata oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a editie a CAMPINA OPEN MTB 2014, CATENA RACING TEAM este o echipa polisportiva alcatuita DOAR din angajati si colaboratori, din Bucuresti si din tara, ai firmelor CATENA , FILDAS si TONICA Group, toti pasionati de sport si de miscare in aer liber.
A fost creata la initiativa Domnului Radu George, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup: „La inceput a fost un vis, acum este o realitate.”

Palmaresul obtinut de membrii CRT in perioada 2014 – 2016 este unul impresionant:
171 de Podiumuri (45 Medalii de Aur, 69 Medalii de Argint, 57 Medalii de Bronz) si numeroase Premii si Diplome Speciale pentru Cea mai numeroasa si Cea mai inimoasa echipa.

Avem si o echipa nationala de fotbal CRT cu care ne mandrim. Ce realizari a avut?

– in 2015 (Locul I – Medical & Pharma Football Cup si Romanian Corporate Sports, Football – editia de toamna, Locul III – Christmas Charity Cup)

– in 2016 (Locul I – Medical&Pharma Football Cup, Locul    II – Romanian Corporate Sports 2016 – Football – editia de primavara si Christmas Charity Cup, Locul   III – Romanian Corporate Sports 2016 – Football – editia de toamna).

Si pentru ca adoram sportul, am dat nastere la doua campionate interne CRT: Campionatului National de Fotbal si Campionatului National de Handbal Feminin ”Prinde Aripi”

…iar povestea merge mai departe!        

O viata sanatoasa inseamna sport… Iar sportul te face mai fericit! Sportul reprezinta ambitie, respect, toleranta, bucurie, agonie, prietenie, unitate, eleganta, altruism, echipa, suflet si dragoste.

Iar in Catena Racing Team le regasim pe toate.

Asa suntem noi. Plini de energie, entuziasm si ne simtim bine lucrand impreuna…

Va incurajam si pe voi sa incepeti sa priviti alergarea, mersul pe bicicleta, inotul si orice alta forma placuta de miscare ca pe moduri de a recastiga energia, sanatatea si veselia. 🙂

Macin 2015