Noi succese CATENA RACING TEAM la Haiduci si Domnite 2015

  • Noi succese CATENA RACING TEAM la Haiduci si Domnite 2015

Catena Racing Team a incheiat en fanfare ”Haiduci si Domnite” ultima aventura pe doua roti din calendarul 2015 al Riders Club, competitie de ciclism desfasurata la Moara Vlasiei, Padurea Surlari – Caldarusani.
Alaturi de titlul conferit CATENA RACING TEAM de organizatori pentru ”Cea mai inimoasa, cea mai frumoasa si cea mai numeroasa” echipa, colegii nostri au triumfat din nou. De aceea se cuvinte sa incepem cu lista campionilor, nu inainte de a-i felicita pe toti membrii CATENA RACING TEAM, pentru prezenta (ei au concurat si pentru cei cinci tineri, membri ai Brigazii de Voluntari, victime ale tragediei din clubul ‪#‎colectiv‬, fondurile incasate fiind donate de catre organizatori familiilor acestora) si pentru tot ceea ce inseamna spiritul acestei echipe campioane: Constanta Papagheorghe – locul II, categoria Feminin 50+, Lacramioara Pacurar, locul II si Mariana Margean locul III – categoria Feminin 40 – 49 ani, Ioana Bercaru – locul I categoria Feminin 30 – 39 ani, Alina Otobicu – locul II categoria Feminin 20 – 29 ani, Cristian Dinu – locul III categoria Masculin 30 – 39 ani, Alexandru Tudosescu – locul II categoria Masculin 20 – 29 ani, Robert Rachita – locul III categoria Masculin 14 – 19 ani.
Aventura frumoasa in mijlocul naturii, oameni pasionati de sport si de miscare in aer liber…

”Haiduci si Domnite” a inceput in forta. Dupa ceata deasa de la primele ore ale diminetii si insotiti de frigul patrunzator, riderii amatori de sportul pe doua roti au luat start-ul de la Moara Vlasiei si au pornit pe doua trasee de poveste: 17 km si 30 km.
Maratonul din 8 noiembrie 2015, ce a incheiat sezonul ciclist Riders Club a adunat in codrii Vlasiei peste 1.200 de concurenti, sustinatori, voluntari, parteneri si membri ai echipei MPG. Competitia ”Haiduci si Domnite” s-a bucurat de prezenta unui numar impresionant de pasionati de ciclism si mountain-bike care au demonstrat ca iubesc acest sport indiferent de varsta. La startul aventurii din padurea Surlari s-au aliniat concurenti incepand cu varsta de 6 ani, care au si finalizat cu brio traseul de 17 kilometri, destinat copiilor si riderilor incepatori.
Pe traseul competitiv de 32 de kilometri s-au intrecut zeci de ciclisti profesionisti, dar si sute de amatori cu varste cuprinse intre 14 – 70 de ani.
“A fost un sezon frumos, in care ne-am bucurat de evenimente sportive reusite, de oameni pasionati, cu spirit sportiv si plini de viata, care au pedalat pe trasee de poveste si ne-au aratat ca ceea ce facem este important pentru ei. Ne bucuram ca am incheiat cu bine si cu mult entuziasm al treilea sezon de ciclism in comunitatea de amatori Riders Club si ca am putut contribui la crearea multor amintiri fericite pentru toti pasionatii de doua roti care au dat curs invitatiilor noastre. Aventura MTB in natura a Riders Club va continua in 2016 pentru ca avem multe povesti de spus. Va multumim tuturor si va uram un final de an fericit si plin de sportivitate!” – a spus Tudor Mocuta, New Business Manager al MPG, compania care coordoneaza proiectul Riders Club.

Deschide videoclipul

…sustinatori ai cauzei #colectiv
Membrii CATENA RACING TEAM, alaturi de toti ceilalti concurenti au pedalat pentru prietenii Riders Club din Brigada de Voluntari, victime ale tragediei din clubul Colectiv; au fost astfel alaturi de Bogdan, Raluca, Andrei si Ciprian, membri ai Brigazii de Voluntari, care au fost raniti in urma incendiului si de familia lui Alexandru Georgescu, decedat. MPG, firma ce coordoneaza sistemul Riders Club a donat intreg profitul incasat la evenimentul de ciclism ”Haiduci si Domnite”, banii incasati fiind directionati catre familiile celor raniti pentru a veni in sprijinul vindecarii si insanatosirii lor si pentru a beneficia de tratamentul necesar. ”Le transmitem multumiri participantilor la acest eveniment pentru ca au raspuns imediat si cu multa caldura in urma apelului realizat de MPG si Riders Club si dedicat echipei Brigazii de Voluntari, partenerul de nadejde al sistemului de ciclism, care sprijina mereu concurentii in cadrul evenimentelor sportive” – au spus organizatorii.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros