Catena Racing Team, campioana!

  • Catena Racing Team, campioana!

Trei trofee a obtinut Catena Racing Team cu ocazia finalei Campionatului de Fotbal Romanian Corporate Sports 2015, competitie desfasurata pe Stadionul Arcul de Triumf!
Nationala de Fotbal Catena Racing Team a cucerit Trofeul competitiei, invingand in finala echipa Lindab, campioana en-titre cu scorul 3 – 2 (au marcat Mihai Prodan – doua goluri si Catalin Gramescu – un gol)! Alte doua trofee, foarte importante pentru echipa au fost acordate de organizatorii competitiei: inimosul Daniel Ionita (coordonator Catena IT Harware Bucuresti) a fost distins cu trofeul de „Cel mai mai apreciat manager”, iar colegii, fanii si sustinatorii echipei cu fost rasplatiti cu titlul „Catena – Cea mai frumoasa galerie”.
CATENA, campioana Ligii 1
Acesta este titlul articolului postat de organizatorii editiei de toamna 2015 a Romanian Corporate Sports (Campionatul de Fotbal). Finala a reunit echipele Catena Racing Team (debutanta in aceasta competitie) si pe campioana ultimelor doua editii de Liga 1 – Lindab.
„Desi te puteai gandi ca o finala atat de importanta va implica mai degraba o tactica de tatonare ce putea duce meciul in prelungiri, rezultatul urmand a fi decis eventual la loviturile de departajare, Catena si-a impus stilul superofensiv si a deschis scorul inca din minutul 4, prin Mihai Prodan” – titra articolul. „Lindab a replicat rapid, in minutul 8, prin reusita lui Alin Pisau, echilibrand astfel situatia pe tabela. Dupa mai multe ocazii de ambele parti, in minutul 15 Catena preia din nou conducerea, prin acelasi Prodan, 2-1 fiind scorul la pauza. Dupa doar 4 minute de la reluarea jocului Robert Neagu egaleaza pentru Lindab si reda sperantele campionilor en-titre. Catena insa preia initiativa si, in minutul 28 reuseste sa puncteze pentru 3-2, prin Catalin Gramescu. Time-out-ul cerut de Lindab imediat a adus ceva mai multa atitudine din partea jucatorilor sai, insa atacurile nu au fost suficient de limpezi pentru a se putea materializa. Astfel, prin victoria cu 3-2, Catena isi adjudeca titlul de campioana a Ligii 1, dupa un meci frumos si greu in acelasi timp, cu o adversara pe masura sa”.
In finala mica „Farmexim” s-a impus cu scorul de 3-1 in fata reprezentativei „UniCredit Bank”, clasandu-se astfel pe podium. Golurile au fost marcate de Andrei Poncea, Dragos Nicolae si Radu Radulescu, pentru „Farmexim”, respectiv de Cristian Maria, pentru UniCredit Bank. In meciul pentru locurile 5 – 6 RTC a invins Omnia cu scorul de 3-1, in timp ce in meciul pentru locurile 7-8 Luca Way a invins Coca-Cola Office, cu 4-1.
FELICITARI baieti, BRAVO Dani Ionita, CINSTE galeriei, MULTUMIRI domnului Radu George, Presedinte Catena Racing Team!

Deschide videoclipul

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros

foto 5 foto 2 foto 24 foto 17

VEZI GALERIA