2015 – Debut de sezon competitional pentru CATENA RACING TEAM

RACING TEAM participă în acest week-end la ediția a IV-a a Semimaratonului Brașov Intersport 2015, eveniment organizat de Asociația ”Cetatea Brașovului”

Sâmbătă, 4 aprilie 2015, în Piața Unirii din Brașov peste 30 de membri ai CATENA RACING TEAM se vor alinia la START-ul celei de-a IV-a ediții a Semimaratonului Brașov Intersport 2015 ( www.semimaraton.ro)

Reprezentanți din Constanta, Pitești, Galați, Brașov și Bucuresti ai FILDAS și CATENA Grup, dar și ai SENSO TV vor concura sub culorile echipei Catena Racing Team la cele trei categorii ale competiției de alergare montană: Semimaraton / Cros / Cursa Populara.

Iată care sunt categoriile și secțiunile de concurs:
Categorii Semimaraton:
• 14-22 ani masculin , 14-22 feminin
• 23-39 masculin, 23-39 feminin
• 40+ masculin, 40+ feminin
Categorii Cros:
• 14-19 ani masculin , 14-19 ani feminin
• 20+ masculin, 20+ feminin
Categorii Cursa Populara
• 12-13 ani masculin , 12-13 ani feminin
• 14-19 ani masculin , 14-19 ani feminin
• 20+ masculin, 20+ feminin

Un an 2014 de excepție pentru CATENA RACING TEAM

Reprezentanti CATENA RACING TEAM, o echipă polisportivă lansată oficial pe 6 septembrie 2014  au marcat anul trecut un sezon competitional de succes (premii speciale pentru echipa ” Cea mai numeroasă” și ”Cea mai inimoasă”, medalii de aur, argint și bronz) prin participarea la competitii majore de gen: concursul de mountain bike „Măcin XC”, un eveniment organizat în superba și spectaculoasa zonă a Parcului Național ”Munții Măcinului”, cursa ”Zimbrăria Neagra XC ”, o competiție Mountain Bike Cross Country desfășurată în pădurea din jurul rezervației cu același nume de lângă localitatea Bucșani, județul Dâmbovița, competiția de mountain bike ”Maratonul Dunării ” (Giurgiu), competitia de ciclism cross–country ”Rocket Bike Fest”  care a avut loc în Padurea Cernica sau Câmpina Open MTB 2014, competiție de debut la care au fost recompensați cu Premiul pentru ” Cea mai inimoasa si numeroasa echipa”. Atunci, aproape 150 de reprezentanți CATENA RACING TEAM din toată țara s-au aliniat la START-ul evenimentului organizat cu scopul de a incuraja un stil de viață sanatos!

Cu siguranță se va auzi și in acest an de performanțele și performerii CATENA RACING TEAM, ”o echipă formidabilă ” înființată la inițiativa Vicepreședintelui FILDAS și CATENA Group, Radu George.

O echipa polisportivă a căror membri vor participa în 2015 la cele mai importante competiții sportive de mountain-bike, (semi)maraton, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a.  din București și din țară.

Urăm succes în anul competițional 2015 tuturor membrilor CATENA RACING TEAM!

CATENA RACING TEAM la FINISH. INTERSPORT SEMIMARATON Brasov 2015_foto 1 CATENA RACING TEAM la FINISH. INTERSPORT SEMIMARATON Brasov 2015_foto 2 CATENA RACING TEAM la FINISH. INTERSPORT SEMIMARATON Brasov 2015_foto 3 CATENA RACING TEAM la INTERSPORT SEMIMARATON Brasov 2015_foto 1

VEZI GALERIA