Catena Racing Team la Semimaratonul Brasov Intersport 2015

  • atena-Racing-Team-la-Semimaratonul-Brasov-Intersport-2015-20

Echipa CATENA RACING TEAM  a debutat cu dreptul in sezonul competitional 2015

Semimaratonul Brasov – Intersport, organizat de Asociatia Cetatea Brasovului este cea mai importanta intrecere de alergare montana din tara si datorita numarului record de participanti. La Start-ul editiei 2015 s-au aliniat peste 1.700 de alergatori din tara si din strainatate! Remarcabil este si faptul ca banii proveniti din achitarea taxelor de participare vor fi folositi si in acest an pentru o cauza nobila. La editia 2014 a Semimaratonului, din fondurile obtinute din donatii s-a reusit achizitionarea a trei masini cu care medicii Hospice-Casa Sperantei pot asigura asistenta la domiciliul pacientilor. Pentru editia 2015 organizatorii si-au propus printre alte actiuni certificarea unui numar de 40 de tineri liceeni in acordarea de prim-ajutor, printr-un curs sustinut in colaborare cu specialistii SMURD din Targu Mures.

Organizatorii incurajeaza participarea celor foarte tineri si a oamenilor varstnici. Astfel, a fost lansat programul 140 de batai pe minut care aduce in discutie o componenta importanta, dar neglijata a educatiei: deprinderea de a face miscare, un  principiu esential pentru atingerea unui nivel real si durabil de sanatate si de performanta. Prin acest program, copiii si adolescenttii sunt incurajati sa participe la Semimaraton, primii 300 de participanti, cu varste cuprinse intre 12 – 20 de ani  primind o reducere de 67% la taxa de inscriere pentru Cursa Populara de 4 km. In felul acesta, ei au achitat doar o taxa simbolica de 10 lei. Totdata, in semn de incurajare si respect pentru seniorii amatori de sport, persoanele peste 60 de ani au avut posibilitatea sa participe gratuit.


Deschide videoclipul

 

Un an 2014 de exceptie pentru CATENA RACING TEAM

CATENA RACING TEAM, o echipa polisportiva lansata oficial pe 6 septembrie 2014 a marcat anul trecut un sezon competitional de succes prin participarea la competitii majore de gen: concursul de mountain bike Macin XC, un eveniment organizat in superba si spectaculoasa zona a Parcului National Muntii Macinului, cursa Zimbraria Neagra XC, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita, competitia de mountain bike Maratonul Dunarii (Giurgiu), competitia de ciclism cross–country Rocket Bike Fest care a avut loc in Padurea Cernica sau Campina Open MTB 2014, competitie de debut la care au fost recompensati cu Premiul pentru Cea mai inimoasa si numeroasa echipa. Atunci, aproape 150 de reprezentanti CATENA RACING TEAM din toata tara s-au aliniat la START-ul evenimentului organizat cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos! La aceste intreceri, CATENA RACING TEAM a fost distinsa cu premii speciale pentru echipa Cea mai numeroasa si Cea mai inimoasa, iar membrii clubului au cucerit medalii de aur, argint si bronz.

Cu siguranta vom auzi si in acest an de performantele si performerii CATENA RACING TEAM, o echipa formidabila infiintata la initiativa Vicepresedintelui FILDAS si CATENA Group, Radu George. O echipa inimoasa a caror membri vor participa in 2015 la cele mai importante competitii sportive din Bucuresti si din tara de mountain-bike, (semi)maraton, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a.

Mult succes in anul competitional 2015 tuturor membrilor CATENA RACING TEAM!

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros

CATENA RACING TEAM la FINISH. INTERSPORT SEMIMARATON Brasov 2015_foto 1 CATENA RACING TEAM la FINISH. INTERSPORT SEMIMARATON Brasov 2015_foto 2 CATENA RACING TEAM la FINISH. INTERSPORT SEMIMARATON Brasov 2015_foto 3 CATENA RACING TEAM la INTERSPORT SEMIMARATON Brasov 2015_foto 1

VEZI GALERIA