Campionatul Feminin de Handbal Catena Racing Team Prinde Aripi, editia I, Brasov, 2015

  • Campionatul Feminin de Handbal Catena Racing Team Prinde Aripi, editia I, Brasov, 2015

Intre 20 – 22 noiembrie 2015 s-a desfasurat la Brasov prima editie a Campionatului de Handbal Feminin Catena Racing Team “Prinde Aripi” 2015! Au participat noua echipe – Bucuresti, Zona Sud, Brasov, Constanta, Craiova, Satu-Mare, Pitesti, Cluj si Timisoara – impartite in doua grupe.
Meciurile primei zile s-au desfasurat in sala “Colina” a Universitatii ”Transilvania” dupa programul stabilit prin tragerea la sorti cu o seara inainte. Din Grupa I au facut parte Timisoara, Pitesti, Zona Sud si Craiova, iar din Grupa a II-a, echipele din Satu Mare, Constanta, Cluj, Brasov si Bucuresti. Dupa o zi intreaga de meciuri extrem de disputate, cu goluri multe de o parte si de alta, cu rasturnari de situatie si de …scoruri, s-au stabilit semifinalistele.  Astfel, ocupanta locului I din prima grupa (Pitesti) a jucat prima semifinala cu echipa clasata pe locul II in grupa a II-a (Satu Mare) si invers. Cea de-a doua semifinala s-a disputat intre reprezentativele Bucurestilor (locul I in Grupa a II-a fara nici o infrangere!) si Craiovei.  In primul meci Pitesti a invins Satu Mare cu 11 – 6, in timp ce scorul dintre reprezentativele Bucuresti – Craiova a fost mai strans, 8 – 7.
In finala mica fetele de la Craiova au castigat meciul cu cele de la Satu Mare cu scorul de 8 -4 si s-au clasat pe locul III, iar bucurestencele au castigat cu 8 -5 in finala cu Pitesti.

Palmares editia I a Campionatului de Handbal Catena Racing Team, Brasov, 2015

Locul I:    Bucuresti
Locul II:   Pitesti
Locul III:  Craiova

Deschide videoclipul

Iulia Mocanita, Bucuresti – Golgheterul Campionatului de Handbal Feminin
Raluca Bura, Craiova – Cel mai bun portar al Campionatului de Handbal Feminin
Cele mai inimoase galerii: Constanta si Brasov

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros

11 10 12 18

VEZI GALERIA